SALARII de MII DE EURO special pentru muncitorii români!

SALARII de MII DE EURO special pentru  muncitorii români!

Când la noi spunem bodaproste la un salariu de 1000 de lei, Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania și Finlanda au disponibile, prin rețeaua Eures, locuri de muncă pentru muncitorii români ca bucătari, lucrători în agricultură sau în domeniul forestier, personal medical și lucrători în construcții, care pot angaja pe salarii de până la 116.000 de euro pe an.

Prin rețeaua europeană pentru ocuparea forței de muncă, un restaurant cu standard ridicat dintr-un hotel de 4 stele din Norvegia caută doi bucătari calificați, cu experiență relevantă în muncă de cel puțin doi ani și care să vorbească bine limba engleză.

Angajatorul oferă salarii cuprinse între 2.700 și 3.060 de euro brut pe lună, în funcție de calificări și experiență. De asemenea, orele suplimentare se vor plăti cu 40 la suta în plus. „Se oferă cazare și masă gratuite”, se mai precizează în anunțul de angajare.

În Finlanda se caută un îngrijitor de bovine, iar posibilitatea de a folosi propria masină constituie avantaj. Cei interesați trebuie să cunoască limba engleză sau germană la nivel conversațional, iar salariul oferit este de 8,16 euro brut/ pe ora.

În Austria sunt vacante 10 locuri pentru coordonatori echipă pentru muncă în domeniul forestier. Anunțul vizează muncitori vorbitori de limba germană, iar salariul oferit este de 1.300 de euro net pe lună, asigurându-se și cazare, transport la locul de muncă, scule și haine de protecție. Contractele sunt pentru cinci ani.

Tot în Austria se caută cinci finisori fațade clădiri, care să aibă experiență relevantă și să vorbească limba germană. Salariul este tot de 1.300 de euro net pe lună și se asigură cazare, transport la locul de muncă, scule și haine de protecție. Contractele sunt pentru cinci ani.

Pe lângă astea mai sunt multe altele care caută muncitori calificați, vorbitori de limba engleză cu salarii foarte mari pentru media de la noi. Acum totul e să vrem să muncim.

  1. Cum as putea aplica pt un loc de munca am 32ani 12ani in domenil tamplriei bucatari dulapuri usi interioare mobila interioara vorbesc engleza greaca domicilul actual grecia va multumesc astept raspuns

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.