Mai multe articole din rubrica "" ↑

Salarii MAI MARI pentru POLIȚIȘTI, din 2020

Salarii MAI MARI pentru POLIȚIȘTI, din 2020

Guvernul a aprobat o serie de măsuri bugetare care privesc polițiștii, militarii și personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Măsurile privesc majorarea salariilor acestora și vor intra în vigoare din ianuarie 2020.

Salariile de bază, soldele de funcţie/salariile de funcţie şi indemnizaţiile de încadrare se majorează cu o treime din diferenţa dintre salariul de bază, solda de funcţie/salariul de funcţie, indemnizaţia de încadrare prevăzute de Lege nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pentru anul 2022 şi cel/cea din luna decembrie 2019, în aplicarea art. 38 alin. (4), informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, începând din această lună, angajații MAI vor avea salarii la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apărării Naţionale.

De asemenea, pentru perioada 2020-2021, personalul MAI care desfăşoară activităţi în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care în conformitate cu reglementările legale în vigoare nu se lucrează va beneficia în continuare de majorarea de 75% la solda de funcţie/ salariul de funcţie/ salariul de bază pentru activitatea desfăşurată, pentru timpul lucrat, în aceste zile“, se mai arată în comunicat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.