SALARIILE din Primăria Arad, printre CELE MAI MICI din ţară. Angajaţii se PLÂNG pe unde pot…

SALARIILE din Primăria Arad, printre CELE MAI MICI din ţară. Angajaţii se PLÂNG pe unde pot…

Angajaţii Primăriei Municipiului Arad se plâng de salariile mici, a anunţat consilierul local municipal Marin Lupaş.

„Mă contactează mulţi angajaţi din administrație care sunt nemulțumiți de nivelul mic al salariilor. Le înţeleg nemulţumirea! Dacă vrea să atragă specialişti în domenii cheie precum achiziţiile, construcţiile, fondurile europene, o primărie modernă și europeană trebuie să concureze cu societăţile comerciale mari care oferă salarii bune. Cu actuala politică salarială aceşti specialişti nu vor fi atraşi iar angajaţii actuali nu au motivaţia de a se perfecţiona. De multe ori ne plângem că nu avem servicii publice de calitate – păi pe salarii minime și condiții de stress continuu nu e de mirare! Sper că administrația PNL va lua în considerare acest lucru și în momentul votului Bugetului pe anul 2019”, a declarat Marin Lupaş.

Odată cu debutul dezbaterii publice despre bugetul Aradului, acesta afirmă că oamenii ar trebui să fie prioritari pentru o administrație publică modernă și europeană, incluzându-i aici și pe salariații Primăriei Municipiului Arad.

„Chiar dacă dimensiunea bugetului diferă față de alți ani, fie din cauză că anumite cheltuieli au fost scoase de la Primării, fie că Municipalitatea nu a mai atras destule fonduri europene sau le-a pierdut pe cele pe care le accesase la un moment dat, un lucru trebuie să fie clar: prioritari sunt oamenii. Și aici mă refer și la cei din Primărie, ai căror salarii sunt printre cele mai mici din țară”, a mai precizat Marin Lupaş.

Loading...
 1. Daca salariul e pre mic. iti dai demisia !

  Raspunde
 2. MERGETI LA PRIVAT .

  Raspunde
 3. Functiobarii Publicii” iclusiv cei din administratia locala au salarii foarte mari in raport cu cei din mediul privat DACA SUNT NEMULTUMITI SA-SI DEA DEMISIA LUPAS crezi ca cu prostiile astea o sa primesti voturi.DUPA ce pleaca MULTINATIONALELE si FALIMENTEAZA PRIVATII, de unde scoateti bani pentru salarii si pensii?

  Raspunde
 4. FACETI REFORMA ADMINISTRATIVA SI REDUCETI NUMARUL DE BUGETARI LA JUMATATE.EFECTUL VA FI MAI PUTINA BIROCRATIE ,IAR RANDAMENTUL VA FI DUBLU.

  Raspunde
 5. Avem mai multi functionari si institutii publice ca si-n GERMANIA.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.