Sâmbătă se colectează deșeurile electrice și electronice la Pecica

Sâmbătă se colectează deșeurile electrice și electronice la Pecica

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul Național de Colectare DEEE, împreună cu ECOTIC, oferă locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare posibilitatea de a recicla deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe care le au în gospodărie.

Pecicanii pot duce aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 25 martie, între orele 9 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau *7711, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Cetățenii care predau cel puțin 20 de kilograme de deșeuri electrice și electronice primesc câte un tichet la tombola cu premii constând într-un robot de bucătărie, un storcător de fructe și mixere verticale, extragerea fiind programată luni, 27 martie, la ora 10, în fața sălii Forum.

Pentru 40 de kilograme de deșeuri predate se oferă și două becuri economice (în limita stocului disponibil).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.