Samuel Caba: Administraţia Falcă a dat startul afacerii „Meţianu 2”

Samuel Caba: Administraţia Falcă a dat startul afacerii „Meţianu 2”

Samuel Caba, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de primar al Municipiului Arad, a pus din nou „tunurile” pe administraţia Falcă. De această dată, criticile acestuia au vizat pistele pentru biciclete şi noile bănci din centrul oraşului.
„Am văzut că se revopsesc, pe alocuri, pistele pentru biciclete, la numai câteva luni de când au fost vopsite. E vorba de o altă lucrare de «calitate» executată în mandatele actualei administraţii, care se laudă că la Arad a făcut treabă. Îmi vine să spun că a făcut o altfel de treabă, ştiţi voi de care, peste întregul oraş. Aş vrea să întreb, cu această ocazie, pe banii cui se revopsesc pistele pe alocuri şi, bineînţeles, să solicit să fie revopsite peste tot, deoarece peste tot este nevoie de vopsea proaspătă. Dar nu din banii arădenilor! Să plătească cei care au făcut asemenea lucrări şi cei care le-au acceptat!”, a declarat Samuel Caba.

„Am observat că administraţia a dat startul afacerii «Meţianu 2»: Bănci de ciment, la preţul de aproape 2000 de lei bucata. Mult mai ieftine, desigur, decât cele de pe «Meţianu», care au costat, fiecare, cât un Logan, dar dimensiunile afacerii trebuie privite în ansamblu: Am înţeles că asemenea bănci vor fi amplasate şi prin cartiere, deci costurile vor fi categoric mai mari. Vor fi costuri de Mercedes, nu de Logan. Din banii arădenilor, desigur, care vor constata la un moment dat, după câteva ploi şi vreo două îngheţuri, că se vor nărui băncile sub ei. Până atunci Falcă va fi plecat la Bucureşti, astfel încât nu vor avea nici cui să «mulţumească»”, a mai spus, între altele, Samuel Caba.

  1. Samuel Caba are increderea si votul meu!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.