Samuel Caba a criticat (ne)implicarea Primăriei și a societății civile în sărbătorirea Zilei Naționale

Samuel Caba a criticat (ne)implicarea Primăriei și a societății civile în sărbătorirea Zilei Naționale

Primăria și societatea civilă din Arad s-au ales cu critici în urma sărbătoririi Zilei Naționale.

Acestea au fost formulate de Samuel Caba, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri și Profesioniști Creștini din România, care a participat la toate manifestările oficiale dedicate, la Arad, Zilei Naționale a României.

„Am depus coroane de flori în trei locații, începând cu mormintele Corifeilor Marii Uniri și până la monumentul din Parcul Eminescu. Spre surprinderea mea am constatat că, în afara organizațiilor revoluționarilor și a noastră, sfera civilă din Arad a lipsit de la marcarea unui moment atât de înălțător cum este Ziua Națională a României. Cei care își arogă meritele de a fi unicii reprezentanți ai sferei civile din Arad s-au manifestat doar în campania electorală pentru alegerile locale, nefiind interesați de comemorarea celor care au pus bazele României moderne”, a declarat Samuel Caba, într-un comunicat de presă.

El s-a arătat nemulțumit și de (ne)implicarea Primăriei în manifestările din 1 Decembrie. „Primăria nu s-a remarcat prin nimic deosebit în marcarea Zilei Naționale. În Parcul Eminescu, noi am eliberat baloane cu heliu roșii, galbene și albastre, care s-au înălțat în văzduh. Lumea a crezut că sunt lansate de cei de la Primărie. Nu este adevărat, noi le-am lansat, pentru a da culoare sărbătoririi Zilei României”, a mai declarat Caba.

Cu acest prilej, el a adresat un cuvânt pentru toți cei care simt românește: „Cu ocazia Zilei Naționale a Unirii, vă doresc multă sănătate, bucurii și un timp al vieții binecuvântat! Dumnezeu să ne ajute! Dumnezeu să binecuvânteze România și pe toți românii, oriunde s-ar afla!”.

caba-ziua-nationala-2 caba-ziua-nationala-cu-psd

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.