Samuel Caba a depus CONTESTAȚIE și ACUZĂ: „Am fost furaţi la vot”

Samuel Caba a depus CONTESTAȚIE și ACUZĂ: „Am fost furaţi la vot”

Samuel Caba, fostul candidat al PMP la funcția de primar al Aradului aduce acuze grave, spunând că a fost furat la vot, și a depus o contestație la Biroul Electoral.

Acesta invocă neconcordanțe cu iz penal în ceea ce privește procesul de vot, semnalând, de exemplu, că în unele secții din buletinele de vot au lipsit paginile în care se regăsea lista de candidați a PMP.

„Cum se poate la Consiliul județean să luăm 6,5 la sută și la CLM să luăm 4,3 la sută? Aberant! S-a dorit să nu exist în CLM și acest lucru nu printr-o competiție corectă. Din păcate, cele mai negre temeri ale mele s-au adeverit iar această competiţie e departe de a fi una fair-play. În unele secţii de votare au lipsit paginile 4 şi 5 din buletinele de vot, adică exact paginile unde, printre alte formaţiuni, se afla şi PMP. E vorba de secţiile 8, 50, 65, 88, etc. Acesta este doar vârful aisbergului neconcordanţelor cu iz penal din acest scrutin”, a afirmat Samuel Caba.

„Consider că Partidul Mişcarea Populară şi eu însumi, în calitate de candidat la Primăria Arad din partea acestei formaţiuni, am fost furaţi la vot, iar electoratul nostru a fost înşelat. Cer public anularea buletinelor de vot din toate aceste secţii. Nu renunț la Adevar! Nu renunț la idea de a face o altfel de politică și cred că va veni vremea să arat ceea ce pot să fac pentru arădeni!”, a mai spus Samuel Caba.

  1. Bai caba chiar nu iti spune nimeni ca este patetic?

    Raspunde
  2. Scuze d-nul Emil dar nu e patetic !
    Si tu in locul lui tot asa ai fi.

    Raspunde
  3. Ar fi frumos sa isi vada de Biserica si sa lase politica, in alta ordine de idei sa se gandeasca ca oricum nu are nici o sansa si sa se implice mai mult in alte actiuni decat in politica.:)

    Raspunde
  4. D-le Caba mi se pare corect sa verifici.Acele foi zburau din buletinele de vot daca nu le manipulai cu atentie.

    Raspunde
  5. pocaitii trebuie sa conduca si sa faca orcine dupa voia lui Dumnezeu nu copiii dracului, hotii si coruptii..
    Succes Sami…

    Raspunde
  6. Nu s scrie nicăieri că pocăiții ar trebui să conducă. În mintea unora care au pierdut examenul echilibrului srie orice. Nici Caba nu e departe din moment ce este membru al partidului lui Băsescu. Sau un interes ascuns nouă, al lui Falcă, de a-i produce voturi nașului a stat la baza negocierii acestei candidaturi de ochii lumii. Oricum sunt de toată jena. Nu reprezintă decât oameni de slabă calitate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.