Samuel Caba despre candidatul PNL la şefia CJA: „O cursă cu final anunțat, fără vreo legătură directă cu calitățile, prestația sau valoarea candidaților”

Samuel Caba despre candidatul PNL la şefia CJA: „O cursă cu final anunțat, fără vreo legătură directă cu calitățile, prestația sau valoarea candidaților”

Samuel Caba a declarat, într-un comunicat de presă, că devansarea datei la care PNL Arad şi-a desemnat candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad „a ridicat semne de întrebare”. Şedinţa trebuia să aibă loc în data de 16 ianuarie, dar s-a ţinut în 13 ianuarie.

„Mă văd nevoit să aduc câteva precizări opiniei publice despre motivele care m-au determinat să-mi anunț renunțarea la candidatură deoarece numele meu a fost menționat într-un context oarecum depărtat de realitate. Menționez că nu am făcut acest demers prin încălcarea condiției de confidențialitate asumată de toți participanții la ședința de miercuri ci doar pentru a aduce lămuriri în ceea ce privește poziția adoptată de mine personal. Am decis să mă retrag din această competiție înainte de începerea votului. Țin să precizez că nu am nimic personal cu nici unul dintre ceilalți doi candidați, domnii Adrian Țolea și Iustin Cionca. În ceea ce privește relația cu bisericile și ONG am colaborat, mai ales în ultimul timp, foarte bine cu domnul Țolea. Am decis să fac acest pas din mai multe motive. În primul rând, deoarece am constatat că așa-zisa campanie internă pentru desemnarea candidatului pentru președinția CJA a fost o cursă cu final anunțat, fără vreo legătură directă cu calitățile, prestația sau valoarea candidaților. Rezultatul a fost deja stabilit și a fost cunoscut de mare parte dintre cei care trebuiau să decidă. M-a deranjat și pripeala cu care s-a grăbit votul de miercuri. Decicia a fost adoptată în lipsa rezultatelor unor sondaje de opinie reale care să vizeze toți candidații cu șanse. Mai ales că, deși eu sunt unul dintre primii care mi-am anunțat intenția de candidatură pentru alegerile locale, atât la nivel de județ cât și de municipiu am aflat că numele meu nu a fost inclus în nici un asemenea sondaj. Din păcate, am observat în timpul ședinței că situația devine tensionată și atunci am decis să reintru în cursă, pentru a deveni un factor de echilibru între ceilalți doi candidați. Intenția mea a fost însă neluată în seamă. Mi-am menținut intenția de a reprezenta partidul în organele administrației locale care vor rezulta în urma alegerilor din luna iunie, optând pentru candidatura pe lista consilierilor județeni sau a celor municipali și pentru a obține nominalizarea pentru o funcție de vicepreședinte de Consiliu județean sau viceprimar. Doresc să îmi manifest expertiza în aceasta funcție în ceea ce privește activitățile din domeniul cultural, conform pregătirii și competențelor mele. În ceea ce privește poziția mea, eu consider că unitatea partidului este mai presus de orice orgolii personale și voi milita pentru menținerea unității și a unei atmosfere colegiale în partid. Partidul trebuie să se raporteze la dorințele oamenilor de pe stradă și nu invers. Eu cred în condiția unui politician care nu se teme să relaționeze cu alegătorii în mod direct, în mijlocul lor și care să-i reprezinte”, a declarat Samuel Caba, care se recomandă un „membru simplu” al PNL.

  1. Jenant si penibil acest personaj , o forma fara fond si un superarivist .

    Raspunde
  2. In comparație cu ciomu-cionca-mult mai bun! Pumpicuristul ciomu-cionca un lingău nenorocit!

    Raspunde
  3. Cine e si Samuistul asta ?? Ceva pocăit ce la adus fratele Tipei???Mare e grădina Ta Doamne! Toți cretinii si nespalatii!!

    Raspunde
  4. Marine rupete de dictator pana nu este prea târziu !

    Raspunde
  5. Aradeanul tulburat 16 ianuarie, 2016, 12:21 pm

    Dle Caba….trebuie sa intelegeti ca nu mai vrem sa vedem frati Tipei in administratia locala ! Am avut deja si doar ne-a facut de ras…Mie personal mi-a fost rusine ca am avut acest individ care ne-a reprezentat la Bucuresti ! Stiu ca nu orice zboara se mananca dar totusi acest individ Tipei, frate de-al dvs…este cel mai mare gunoi !

    Raspunde
    • Asa este, asta Tipei v-a facut in cel mai josnic mod religia de rusine domnule Caba ! Trebuie sa intelegeti ca nu mai vrem nici macar sa auzim de lideri din partea religiei penticostale. Ne-am lamurit suficient !

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.