Samuel Caba: „Majoritatea lucrărilor din Arad sunt de proastă calitate şi pe bani mulţi”

Samuel Caba: „Majoritatea lucrărilor din Arad sunt de proastă calitate şi pe bani mulţi”

Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la Primăria Municipiului Arad, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, calitatea slabă a lucrărilor de infrastructură realizate în timpul mandatelor primarului Gheorghe Falcă.

„Există mitul acesta că la Arad s-a făcut treabă. S-a făcut, dar cu ce costuri şi la ce calitate? La Teatru nu poţi să traversezi pe trecerea de pietoni, că atunci când plouă e o baltă iar lumea ocoleşte şi e amendată că nu merge pe unde trebuie. Şi nu numai acolo e aşa”, a declarat Samuel Caba.

Acesta a spus că la Arad asistăm la un „paradox”: „Avem excedent bugetar, dar ne împrumutăm (n.r. – este vorba despre împrumuturile administraţiei locale) şi nu pot să nu mă gândesc la copiii mei, care sunt mici acum, dar care sunt, deja, datori”.

Samuel Caba a amintit şi că există deja sesizări ale Curţii de Conturi pe adresa Parchetului, privind modul în care s-au cheltuit banii publici la Arad.

„Eu, deşi nu o să nominalizez pe nimeni, pentru că nu vreau ca să se interpreteze totul ca un atac la persoană, nu pot să închid ochii la lucrurile acestea. Pentru că majoritatea lucrărilor din Arad sunt de proastă calitate şi pe bani mulţi”, a concluzionat Caba.

  1. Samuel Caba are votul meu!

    Raspunde
  2. Domnul Caba sa vina cu ceva solutii .. ca din cate vad la criticat ne pricepem toti.. si sa nu uitam ca mai zilele trecute era si el la ciolan langa actualii politicieni.Sunt curios care a fost motivul trecerii acestuia in rezerva.. Poate ne lamureste dansul!!

    Raspunde
  3. Atunci cand ai vrut sa candidezi la Consiliul Judetean pe listele PNl nu era o pb?

    Raspunde
  4. Sunt mandru ca sunt Aradean ! Dar nu vreau ca sa mai fie…Aradul asa…Vreau o schimbare ! Domnule Caba va sustin !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.