Sănătatea arădenilor în pericol dacă PNL-iștii lui Falcă ajung în Parlament!

Sănătatea arădenilor în pericol dacă PNL-iștii lui Falcă ajung în Parlament!

Bunăstarea spitalelor din Arad vine în conflict cu interesele imobiliare ale celor care acum candidează din partea PNL.

În 2011, prost poziționată și presată să atragă lume, Galleria Mall, proiectată de firma de arhitectură a primarului Falcă, are nevoie disperată de serviciul Buletine și Pașapoarte. Reprezentanții PNL fac mutarea (HCJA nr. 73/2011), motivând necesitatea de a reloca în sediul din strada Vicențiu Babeș (Referatul nr. 4226/23 mar 2011) cele 2 secții de boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean, care nu mai puteau funcționa în condiții optime în clădiri precare sau retrocedate.

De precizat că de campania de promovare a noului mall, „Fă-ți pașaport și te abonezi la premii” (sic) s-a ocupat ONG-istul Glad Varga, apropiat al lui Falcă și director de cabinet parlamentar PDL.

Afacerile imobiliare ale actualilor candidați PNL fiind aranjate, dispare nevoia urgentă de a muta cele două secții spitalicești. Asta doar temporar, deoarece în urmă cu 4 ani se vorbește iarăși despre mutarea spitalului matern (HCJA nr.245/2011) în spațiul lăsat liber de Pașapoarte. În martie 2015, administrația PNL revine asupra anunțului și decide să mute în acel spațiu Secţia de Oncologie, iar la un moment dat este acordat un contract de modernizare firmei prietene, CONFORT S.A., al cărei patron are în prezent probleme penale. Cu toate astea, nici în ziua de azi clădirea unde au fost pașapoartele nu este folosită.

Acești oameni vor să intre în Parlament. Avem datoria de a le bloca drumul celor care s-au folosit de poziția publică în interesul lor, avem nevoie de un Parlament curățat de vechii baroni precum Falcă sau Dragnea, precum și de cei noi, precum capul de listă al PNL la Camera Deputaților, Glad Varga.

Comandat de Uniunea Salvaţi România, Cod unic de indentificare a mandatarului financiar: 11160072

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.