Sancțiuni în valoare de peste 200.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri

Sancțiuni în valoare de peste 200.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri

Poliţiştii Serviciului Rutier, Biroului Rutier, Polițiilor orășenești, secțiilor de Poliție şi posturilor de Poliție, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pe DN7, pe linie de viteză, în care au fost folosite 13 echipaje radar în sistem cascadă, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, în perioada 20-22 noiembrie.

În urma acţiunii desfăşurate, au fost aplicate 565 de sancţiuni contravenţionale, din care cele mai multe, 342, pentru depăşirea vitezei legale de deplasare şi 223 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice, sancţiuni în valoare totală de aproximativ 210.000 de lei.
Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

IPJ Arad le reamintește conducătorilor auto următoarele:

„Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!
Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă!                                       Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!”

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.