Șantier pe străzile din Arad! Unde se efectuează lucrări și care este stadiul acestora (GALERIE FOTO)

Șantier pe străzile din Arad! Unde se efectuează lucrări și care este stadiul acestora (GALERIE FOTO)

Condiţiile meteo favorabile permit de zile bune realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii pe mai multe drumuri din municipiul Arad. Astfel că lucrările programate în intervalul martie-aprilie respectă intocmai graficul propus. În acest moment se intervine în paralele pe toate cele patru loturi, informează Primăria Municipiului Arad într-un comunicat de presă.

Concret, se lucrează în acest moment în Piaţa Eroilor unde se execută lucrări la nivelul părţii carosabile şi a trotuarelor, astfel că la final piaţeta va avea o cu totul altă înfăţişare. În Lotul 1 au fost incluse şi Strada  Gutuilor (întreținere și reparații carosabil și trotuare), strada Titan (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare). În plus au fost programate reparaţii izolate prin plombări, iar anumite străzi pietruite vor fi reprofilate cu adaos de macadam.

Municipalitatea anunță că și pe strada Oituz cuprinsă în Lotul 4 se lucrează intens. Aici se execută reparaţii la nivelul carosabilului, a trotuarelor şi a căilor de acces. Tot în acest lot se va inteveni şi la Şcoala Generală Ilarion Felea ( întreținere și reparații teren).

Cele mai multe lucrări se desfăşoară la nivelul Lotului 3. Este vorba despre străzile Dorel Sibii, Iustin Marşieu şi Coriolan Pietreanu unde se intervine atât la nivelul covorului asfaltic  cât şi la nivelul trotuarelor.

În Lotul 2 au fost programate următoarele străzi: Bolintineanu (întreținere și reparații trotuare), Ioan Suciu (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare), Labirint-în zona blocurilor- (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare), Calea Radnei (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare).

În baza contractelor de lucrări „Întreținere și reparații drumuri în Municipiul Arad”, până în aprilie se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar se vor repara și gropi izolate sau se vor executa reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute la nivelul celor  4 loturi.

Primăria cere scuze pentru eventualul disconfort creat şi roagă şoferii să respecte restricţiile de circulaţie impuse sau chiar să evite străzile în lucru.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.