Săptămâna de CINEMA ÎN AER LIBER continuă

Săptămâna de CINEMA ÎN AER LIBER continuă

În perioada 7 – 12 iulie 2015, de la ora 21.30, Centrul Municipal de Cultură Arad și Asociația Culturală Metropolis îi invită pe toți arădenii la cinema în aer liber.

Vor fi proiectate 6 filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii. Accesul pentru vizionarea filmelor este liber.

Săptămâna de cinema în aer liber continuă miercuri, 8 iulie, ora 21.30 cu filmul STOCKHOLM în regia lui Rodrigo Sorogoyen, film laureat al premiului Goya pentru Cel mai bun actor.

O întâlnire aparent banală, între un băiat și o fată. El îi mărturiseștecă s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbărilor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control și a jocurilor psihologice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.