Săptămâna începe cu ger. Prognoza meteo pe trei zile

Săptămâna începe cu ger. Prognoza meteo pe trei zile

Vremea va fi rece, astăzi, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între – 4 și 6 grade, anunță meteorologii.

În condiții de cer predominant însorit temperatura va ajunge, astăzi, până la 5 grade la Arad și Timișoara, 6 grade la Reșița, 4 grade la Oradea, 3 grade la Baia Mare.

În sud, vremea va fi predominant însorită, dar rece în special în primele ore ale zilei. La amiază vor fi 5 grade la Tg Jiu, 4 la Drobeta, Craiova, Alexandria, Giurgiu și Ploiești, 3 la Călărași și 2 la Buzău.

Și în Dobrogea va fi soare de dimineață pînă seară în aproape toată regiunea și cu toate astea numai 1 – 2 grade vor arată la amiază temometrele la Tulcea și la Constanța.

În Moldova vremea va fi în general frumoasă, dar rece. De la – 6 …  – 5 grade dimineață, temperatură deabea trece de zero grade cu 3 grade la Suceava, 2 la Iași și Bacău și doar 1 grad la Galați.

În Capitală, vremea va fi rece, în special dimineață. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă în general slab. Temperatură maximă va fi de 3 – 4 grade.

Marți, temperatura va marca o creștere ușoară în majoritatea zonelor, dar dimineața va fi tot rece pentru această perioadă.

Miercuri, valorile termice vor fi în scădere în special în estul, sudul și centrul țării

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.