Sara Gheorghe a câştigat locul I la categoria muzică de divertisment – percuţie, la „LiveMuseArt”

Sara Gheorghe a câştigat locul I la categoria muzică de divertisment – percuţie, la „LiveMuseArt”

Aradul a găzduit zilele trecute Festivalul Internaţional de Muzică „LiveMuseArt”, prima ediţie, la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”. Cu o participare numeroasă, copii din 20 de oraşe ale ţării şi din patru ţări, concursul a fost o reuşită pentru organizatori şi nu numai. Astfel, mai vechea noastră cunoştinţă, Sara Gheorghe, elevă în clasa a VII-a la acelaşi liceu, a câştigat Premiul I la categoria muzică de divertisment – percuţie.

După cum se ştie, Sara nu este la prima ispravă de acest fel ea câştigând anul trecut Premiul III național la categoria instrumente de percuție și suflători la Olimpiada de interpretare instrumentală din 6-8 aprilie 2015 de la Suceava.

Eleva profesorilor Lucia şi Mario Florescu, Sara Gheorghe, care se pregăteşte intens şi pentru olimpiada de percuţie din acest an, a avut în concurs două piese: una la marimba şi una la aranjament de tobe (multipercuţie).

„Sunt piesele pe care le pregătesc pentru Olimpiada de anul acesta. Acum lucrez la finisarea interpretării şi sper să fie gata la timp. Anul acesta îmi doresc să-mi îmbunătăţesc performanţa de anul trecut, de la faza naţională. Le mulţumesc din nou profesorilor mei de percuție pentru încredere și susținere”, ne-a declarat Sara Gheorghe.

Ea nu este singura elevă a Liceului de Artă „Sabin Drăgoi” care a obţinut rezultate bune la acest concurs, ceea ce arată că şi la noi se face muzică de calitate.

  1. Sofia Gheorghe 1 martie, 2016, 8:26 pm

    Felicitări! Ține-o tot așa! 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.