Șase POMPIERI arădeni aflați la o TERASĂ din Timișoara au INTERVENIT la un ACCIDENT produs chiar în fața lor (FOTO)

Șase POMPIERI arădeni aflați la o TERASĂ din Timișoara au INTERVENIT la un ACCIDENT produs chiar în fața lor (FOTO)

Aflați la Timișoara pentru a participa la o competiție de descarcerare, șase pompieri arădeni au asistat la un accident rutier, intervenind imediat pentru a scoate victimele din mașini și pentru a le acorda primul ajutor.

Plt. Maj. Nițu Alexandru, plt. Bozsitz Claudiu, plt. Stănilă Laviniu, plt. Maj. Gligor Ovidiu, plt. Lazăr Ovidiu și lt.col Pabin Kristian din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad se află la Timișoara unde participă la Competiția de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, faza zonală.

După prima zi de concurs, subofițerii se relaxau pe o terasă, moment în care în fața lor a avut loc un accident de circulație.

„Salvatorii arădeni au acționat imediat, au scos victimele din mașină, le-au acordat primul ajutor, fixând gulere cervicale și au deconectat bornele autoturismelor pentru a evita producerea altor situații de urgență. La sosirea celor două echipaje medicale din Timișoara, victimele erau stabile, conștiente și în stare bună. Pompierii își fac datoria oriunde și oricând nu sunt niciodată în vacanță”, afirmă George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.