Șase semne că este timpul să vă cumpărați un nou televizor

Șase semne că este timpul să vă cumpărați un nou televizor

Ne aflăm în mijlocul unei epoci de aur a televiziunii. Între lista nesfârșită de hituri care apar pe serviciile de streaming importante și cele mai recente emisiuni must-see de pe cablu, nu ducem lipsă de conținut TV fantastic, aflat la îndemână.

Având în vedere acest lucru, dacă nu aveți un TV Samsung potrivit, probabil că nu vă bucurați de tot ceea ce are de oferit această eră a conținutului de succes. Dacă v-ați săturat să vă uitați la serialul dvs. preferat pe telefon, dar nu sunteți sigur că este momentul să vă înlocuiți televizorul, suntem aici pentru a vă ajuta.

Iată câteva semne revelatoare că trebuie neapărat să vă actualizați televizorul.

1. Pixeli morți

Ceea ce începe ca un grup abia perceptibil de pete roșii poate escalada într-o gaură neagră masivă în mijlocul ecranului unui TV Samsung, înainte să vă dați seama.

Pixelii morți sunt blestemul ecranului LCD modern. Și, deși există câteva remedii casnice pentru a remedia temporar această problemă, un flagel de pete este un semn sigur că televizorul dvs. are un picior în groapă.

Înainte de a vă trezi încercând să descifrați ultimul episod din serialul preferat printr-o serie de puncte negre, ar trebui să mergeți mai departe și să faceți upgrade la un model mai nou de TV Samsung.

2. Porturi greșite

Au trecut demult zilele conectorilor RCA. Sau, mai bine zis, zilele firelor audio și vizuale cu coduri de culoare ar trebui să fie de domeniul trecutului, dintr-un motiv întemeiat.

Cablul HDMI este actualul standard atotputernic al tărâmului AV. Acestea fiind spuse, unii oameni încă trăiesc în epoca de piatră. Dacă încă mai faceți inginerie inversă pentru a vă conecta PS4 sau alte piese de tehnologie modernă la porturile RCA de pe spatele unui TV Samsung, atunci aveți nevoie urgentă de un upgrade.

3. Nu este un televizor HD

Primele televizoare de înaltă definiție au ajuns pe piață în 1998. HD a progresat cu pași repezi de atunci și este o caracteristică standard pe toate modelele de TV Samsung moderne.

Deoarece HD este standard acum, dacă televizorul dvs. nu are capacitatea de a afișa corect programele de înaltă definiție, ați putea pierde multe aspecte cheie din noul dvs. serial preferat.

4. Ecranul mic

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, televizorul este distracția preferată a lumii moderne. Televizoarele noastre sunt, în esență, epicentrul caselor noastre. Din acest motiv, televizorul ar trebui să fie suficient de mare pentru ca întreaga familie să se bucure de el, fără a fi nevoiți să stea direct în fața ecranului.

Dacă ecranul televizorului dvs. este prea mic pentru a vă bucura de el de pe confortul canapelei, este timpul să faceți upgrade la un TV Samsung cu ecran mare, adecvat.

5. Nu are capacități de streaming

Milioane de iubitori de televiziune taie legăturile (sau mai bine spus cablurile) cu cablul tradițional. Datorită creșterii popularității serviciilor de streaming, tot mai mulți oameni fac trecerea de la programele de cablu de modă veche la vizionarea conținutului oricând și oriunde doresc.

În timp ce unii încă mai păstrează televiziunea în direct, cert este că streamingul este acum pe locul 1 în preferințe. Așadar, televizorul dvs. trebuie să fie capabil să țină pasul.

Dacă televizorului dvs. actual îi lipsesc capacitățile smart TV sau de streaming, este timpul să luați în considerare un upgrade. Nu numai că veți avea opțiunea de streaming pe un TV Smart de 80 cm, dar puteți chiar să transmiteți lucruri de pe iPhone.

Dacă televizorul dvs. actual nu vă lasă să vă bucurați de noile dvs. filme, emisiuni și seriale preferate așa cum ar trebui, atunci este timpul să faceți upgrade la un model mai nou. La urma urmei, există o mulțime de tipuri de conținut pe care trebuie să îl vizionați în acest moment. Și meritați să vă puteți bucura de toate.

6. Nu funcționează cu noile tehnologii sau gadgeturi

Unul dintre primele semne că trebuie să vă înlocuiți televizorul este atunci când observați că aparatul dvs. nu mai este compatibil cu noile tehnologii. Majoritatea televizoarelor vă permit să faceți o actualizare a software-ului, asigurându-vă că sunteți la curent cu cel mai recent sistem de operare pe care îl permite unitatea dumneavoastră. Aceasta înseamnă, de asemenea, că orice bug-uri sunt corectate, așa că este esențial să verificați aceste actualizări în mod regulat. Puteți găsi actualizări de software în setările televizorului și, de obicei, acestea sunt ușor de făcut.

Cuvinte cheie
  1. […] post Șase semne că este timpul să vă cumpărați un nou televizor appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.