SCANDAL cu FOCURI de ARMĂ pe o stradă din Arad! Ce a constatat Poliția

SCANDAL cu FOCURI de ARMĂ pe o stradă din Arad! Ce a constatat Poliția

Un scandal care s-a lăsat cu focuri de armă a avut loc pe Aleea Borsec din municipiul Arad, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Polițiștii au fost sesizați despre scandal în jurul orei 18, prin apel la 112.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al Ambulanței. În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi împuns cu un obiect tăietor – înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Arad.

„Persoana vătămată a suferit o rana superficială la nivelul brațului, nu a necesitat transportul la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au mai precizat reprezentanții IPJ.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. […] care a provocat, aseară, incidentul din cartierul Micălaca, a fost prins de […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.