Scandal DIN NOU la şedinţa CLM! Şapte consilieri AU PĂRĂSIT sala

Scandal DIN NOU la şedinţa CLM! Şapte consilieri AU PĂRĂSIT sala

În cadrul unei şedinţe publice ordinare a Consiliului Local Municipal care a avut loc astăzi a izbucnit din nou cearta.

Totul a pornit când s-a ajuns pe ordinea de zi la proiectul de hotărâre privind instituirea taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului care nu au încheiat contract de prestare a serviciului cu operatorul de salubrizare menajeră, la iniţiativa primarului.

Acest proiect presupune ca persoanele care nu au încheiat contract de prestare a serviciului cu operatorul de salubrizare, direct sau prin asociaţiile de proprietari, dar sunt utilizatori ai acestui serviciu, să plătească o taxă specială în valoare de 7,34 lei de persoană pe lună, pentru persoanele fizice, iar persoanele juridice vor plăti 135,37 lei/mc, pentru colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor municipale.

Consilierul municipal Ionel Ciupe a avut o intervenţie cu privire la această problemă şi a spus: „În jur de 50.000 de persoane, fie că sunt persoane fizice sau juridice, nu plătesc acest serviciu. Asta înseamnă că noi vom fi oblogaţi să plătim firmei de salubritate sumele pentru cei 50.000 de locuitori. După ştiinţa mea, pe lună se plătesc aproximativ 8,50 lei de persoană, iar dacă înmulţim 50.000 de persoane cu 8,50 lei o să ne dea o sumă considerabilă, sumă pe care noi va trebui să o plătim în fiecare lună firmei care asigură serviciul de salubritate. Nu mi se pare corect să se procedeze în acest mod.”

DSC07723

Ionel Ciupe şi Marin Lupaş

În urma dezbaterilor pe această temă, Ionel Ciupe, co-preşedinte al ALDE Arad, a dorit să mai intervină, însă preşedintele de şedinţă Ovidiu Moşneag nu i-a permis acest lucru. Consilierul municipal Marin Lupaş i-a luat apărarea şi a cerut să i se dea cuvântul, dar Moşneag nu s-a conformat, susţinând că regulamentul permite o singură intervenţie. Atunci, li s-a alăturat celor doi consilieri şi Lia Ardelean, care a afirmat: Nu înţeleg de ce nu putem fi civilizaţi şi să avem dreptul să vorbim. Este o bătaie de joc ce se întâmplă.”

Primarul Gheorghe Falcă nu a intervenit în discuţie iar şapte consilieri din opoziţie, printre care Ionel Ciupe, Marin Lupaş şi Lia Ardelean, au părăsit sala.

 

  1. Nenea primarului i s-a făcut dor de o repopulare a platoului din centru cu specialiștii în „Jos Băsescu” și ”Ghiță Falcă, du-te înapoi la Brad” Oricum cred că i-a venit vremea de plecare. Din partea noastră du-te băiete, cât mai iute, și să ne ajute Dumnezeu să uităm de tine și cloaca din juru-ți.

    Raspunde
  2. primarul nu a intervenit dar si-a lasat lichelele sa faca jocurile murdare in consiliu

    Raspunde
  3. Asta da tupeu de cocalar la SLUGOIU mosneag , individul asta insalubru face ordine in CLM ? in locul lui orice om cu bun simt ar sta in banca lui….nu uitati ca e actorul principal in filmul cu Aeroportul falimentar .

    Raspunde
  4. Oameni buni NU este firesc ce se intimpla!Consilierii au fost alesi de cetateni.NU putem sa le bagam pumnul in gura.

    Raspunde
  5. Ideea cu repopularea nu-i rea deloc. Ar trebui sa inteleaga chiar si Falca, rolul pe care l-a primit de la aradeni.

    Raspunde
  6. Mosneag zis Gopo , presul si curpapirul lui Falca , regele slugarniciei din PNL-ul pedelizat , pai cat dreak va mai rabda aradenii ba basistilor ordinari ce sunteti ?

    Raspunde
  7. Ionel Ciupe te sustinem.Nu vrem dictatura la Arad.

    Raspunde
  8. Chestia cu taxa speciala e o mare mizerie marca Falca.Societatea de salubritate este particulara deci sa-si eficientizeze activitatea de colectare a taxelor cum stie.Doar daca cineva nu are alt interes????

    Raspunde
  9. Oare cat timp mai trebuie sa suporte aradenii apucaturile si ideile infantile ale acestor reminescente basiste ???Sunt ultimele zvarcoliri ale fiarei pedeliste.Sper sa scapam cat de repede de acesti indivizi care au facut atata rau orasului nostru drag si locuitorilor sai.SA NE AJUTE DUMNEZEU !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.