SCANDAL în PNL Arad: Pistru s-a luat de Ţolea!

SCANDAL în PNL Arad: Pistru s-a luat de Ţolea!

Un scandal care a izbucnit în PNL Arad a ajuns, în sfârşit, şi la urechile noastre.

Protagoniştii acestuia au fost Pistru (ea) şi Ţolea. De fapt, mai mult Pistru, pentru că Ţolea a fost cu cerutul de iertare.

Pe scurt: Geanina Pistru l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Adrian Ţolea, pentru că acesta a abordat, în presă, problema pasajelor de pe centura Aradului. Geani i-a reproşat lui Ţolea că i-a „furat” subiectul soţului său, deputatul Eusebiu Pistru, fost secretar de stat la Transporturi. Iar Ţolea ar fi recunoscut că a greşit şi s-a căit amarnic în faţa Geaninei, numai să fie iertat.

Gura lumii zice că ar fi fost iertat, dar nu şi uitat. Vorba aia: Te iert, dar nu te uit!

Cuvinte cheie
  1. Sa ne suga de carici Geani asta :). Ii cautam si la barbatasu ceva sa suga, ca sa nu parem noi gay. Pe scurt, sunt satul de astia doi pistruiati.

    Raspunde
  2. Daca Falca va pierde alegerile in 2016 garantat va fi pe mana doamnei Pistru care nu mai are nici o retinere si jigneste pe toata lumea. Pe fata oamenii nu zic nimic dar cu siguranta ca nu vor uita. Acest stil de mahala si amenintari, urlete si intimidari va avea consecinte…

    Raspunde
    • Toata lumea, mai ales din partid ma refer la PDL(in veci pomenirea lui) stie ca BUGIGOAIE este o mahala doar cine se aseamana se aduna(vezi via CHIRILOV).Doar nu credeti ca e o culta care nu si-a luat bacul pana nu s-a dus Popa cu desaga.Asta este DOAMNA PISTRUI(asta e numele original).El poate sa spuna de subiectul ANI sau despagubirile de la autostrada unde el si-a atribuit banii lui.

      Raspunde
  3. acum de cand i-au adoptat in partid si pe cei de la PPDD tigania e totala 🙂

    Raspunde
  4. Mahalagioaica asta de Giani ce plm vrea ?e o slugarnică proasta a lui Falca !

    Raspunde
    • ea poate spune de fratele Tipei,cu care sta ore in sir in baruri…nu tie rusine doamna fost viceprimar al ARADULUI,care femeie cinstita si intelectuala face asa?

      Raspunde
  5. Tolea e un băiat deștept nu cred ca si cere scuze de la analfabeta de GIANINA,

    Raspunde
  6. Daca doamna Gianina are artileria la ea, ce vreti cu ea?!!!! La PDL-PNL-MCL-ARD-PD s-au cum draq s-or mai fi numind exista, dupa cum se vede cozi (ca la lapte pe vremea raposatului), la iesit in presa!! Acum daca Tolea a venit mai de dimineata si s-a pus la coada ce era sa faca, dar nu putea sa lase subiectul la cei care s-au trezit tarziu. Astept cu nerabdare sa scrieti si despre aventurile si achizitiile sotiei dictatorului. Sa inteleg ca unii sunt prea ocupati sau artileria din dotare nu face fata razboiului? Pana in campania electorala, domnu’ sa ne binecuvanteze ca apoi oricum urmeaza cateva zile de apocalipsa!!!!!!!

    Raspunde
  7. Sa inceapa circul. ::)) ::)) ::)) Politica se face cu politicieni de cariera , nu cu mecanici, ospatari, tamplari, si alte categorii de slabi meseriasi. nu stiu de ce tind sa cred ca mare dezintegrare a inceput deja.

    Raspunde
  8. ce tampiti.se cearta pe chestii marunte.dar cand se vor certa pe CIOLAN

    Raspunde
  9. Cartitoiu asta de Tolea e un nesimtit , Eusebiu il depaseste cu 10 clase….bine a facut Giani ca la pus la punct !!

    Raspunde
  10. Hasmas… si s-a spus tot 😀

    Raspunde
  11. țolea baiat destept??gluma zilei

    Raspunde
  12. Amandoi sunt slugile lui Falca, numai ca pistroaia are bani cacalau, iar Tolea de-abia acum incepe sa-i faca! Asa ca, deocamdata, n-are ce face decat sa se umileasca!

    Raspunde
  13. nataraul asta ,care nu a fost in stare sa-si plateasca mobila cumparata in rate , este tronpeta lui falcosu , care ori de cate ori are ceva de comentat il scoate pe fraierul asta in fata ,ca sa fie el injurat

    Raspunde
  14. Nu fac politica dar din ce am vazut pana acum este o diferenta enorma intre tolea si pistru (si daca ii luam la pachet impreuna)! familia pistru are bani asta e in plus de partea lor. toti taranii s-au imbogatit indiferent de culoarea politica! dar vine dna-ul! rabdare si tutun!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.