Scandal în trafic, încheiat cu dosare penale pentru distrugere și furt (FOTO/VIDEO)

Scandal în trafic, încheiat cu dosare penale pentru distrugere și furt (FOTO/VIDEO)

Un scandal izbucnit în trafic s-a încheiat cu dosare penale pentru distrugere și furt.

Doi bărbați cu vârste de 20, respectiv 28 de ani din Arad, s-au ales cu dosare penale, unul pentru distrugere și celălalt pentru furt, în urma unui scandal izbucnit între aceeștia și un conducător auto, în vârstă de 65 de ani din Arad. Jandarmii au fost solicitați prin 112 să intervină de urgență.

Totul s-a întâmplat, miercuri după-amiază, într-o intersecție de pe Calea Aurel Vlaicu unde unul dintre cei doi tineri, după un schimb de replici cu conducătorul auto, a lovit violent cu piciorul portiera autoturismului, după care și-a continuat drumul. Șoferul a sunat imediat la 112 și a încercat să-l fotografieze cu telefonul mobil, pe tânărul agresiv. În acel moment, cel de-al doilea tânăr, supărat că este fotografiat, s-a repezit la persoana vătămată, i-a luat telefonul din mână și a fugit, însă, câțiva cetățeni care au asistat la întreaga șcenă, l-au imobilizat la aproximativ 100 de metri de locul în care s-a petrecut fapta și au așteptat sosirea jandarmilor.

Tânărul care a lovit cu piciorul în autoturism a reușit să fugă, însă pe baza semnalmentelor oferite de către cetățeni, jandarmii l-au identificat și l-au condus la secția de poliție.

„Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, respectiv furt, conform Codului Penal. Telefonul a fost restituit părții vătămate, iar actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.