SCANDAL între europarlamentarul Gheorghe Falcă și deputatul Sergiu Vlad! „Ești un blestem pentru acest oraș și locuitorii săi”

SCANDAL între europarlamentarul Gheorghe Falcă și deputatul Sergiu Vlad! „Ești un blestem pentru acest oraș și locuitorii săi”

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, fost primar al Aradului, și deputatul USR Sergiu Vlad, desemnat candidat la funcția de primar, au avut un schimb dur de replici pe Facebook.

Contrele dintre cei doi au avut loc la o postare a deputatului arădean despre centura din cartierul Gai, la care Falcă a comentat numindu-l „măscărici deputat”.

Replica lui Sergiu Vlad nu a întârziat să apară, acesta spunând – între altele – despre fostul primar că este „un blestem pentru acest oraș și locuitorii săi” .

Iată, în continuare, schimbul de replici în care au intervenit și alte persoane:

  • Gheorghe Falca Sa i spună cineva domnului ca acel drum este european… și el este deputat și de 3 ani nu s a ocupat de aceasta problema( nu avea voie sa se lege de PSD— sa nu -i dea Fifor drumul la dosarul lui).. înțeleg ca el așteaptă ca sa vina Barna Președinte și sa rezolve problema, ei Barna n-o sa vina președinte dar vine ziua când trebuie d-nule măscărici deputat sa spui și ce-ai făcut in 4 ani??

 

 

  • Gheorghe Falca Safran Attila Safi am investit in Colegiul Csiky Gergely .. dacă ai fost atent.

     

  • Dan Danut Calin Degeaba e deputat dacă nu e senator. Așa vorbești de parcă el ar fi consilier județean sau ar fi fost primar. PNL are majoritatea in consiliul judetean respectiv 16 mandate. Si ce să facă USR cu 8.81% mandate in Parlamentul României față de cele 20.4% ale lui PNL si 45.5% ale lui PSD? In ultimii ani ati făcut numai lucrări de distrugere a Aradului. Aradul a ajuns deșertul Sahara. Un sat plin de gropi și șanțuri.
  • Safran Attila Safi Gheorghe Falca bravo! Da multe ai făcut!

  • Sergiu Cosmin Vlad Măscărici mai mare ca tine nu există. In așa hal ai lăsat orașul și așteptările aradenilor, că vine acuma Bibarț, face puțină curățenie si ajunge să te depășească in sondaje. Ai distrus ștrandul, cet-ul, aradul e plin de boschetari și cerșetori, șobolani și căpușe; cu cetatea nu ai făcut nimic; aradenilor le e jenă să spună că sunt din Arad când merg in orașele vecine( conduse tot de primari pnl) Oradea și Timișoara; în loc să înveți o limbă străină ( ca să poți să vorbești și tu cu cineva pe la Bruxelles, sau vorba ta brucsles, ) ai considerat că botoxul e mai reprezentativ . ” „Domnia ta” va rămâne ca un Ev Mediu pentru Arad. Ai „fugarit” din oraș, spre orașele colegilor tăi de partid, Boc și Bolojan, mii de arădeni, o întreagă „diasporă” a orașului păstorit de tine. Iar acum tragi sfori pe la București ca nu cumva viitorul guvern Orban să facă alegeri de primari în două tururi și să-ți pierzi tu influența. Ești un blestem pentru acest oraș și locuitorii săi.

 

 

  • Gheorghe Falca Sergiu Cosmin Vlad noroc cu mine ca ai aflat ca acele este drum european.Sa ma suni când iese Barna de la DNA
  • Sergiu Cosmin Vlad Gheorghe Falca bine că ai știut că drumul ăla e european dar când ai venit de la Brad nu ai știut că Aradul e un oraș european, cu tradiție, cultură și simboluri, și te-ai comportat precum Dragnea la Teleorman, făcând din Arad, o comună prăfuită între Oradea și Timișoara Cât despre Barna și DNA, ce să zic: să se pronunțe justiția, că el nu-l are naș pe Băsescu de care te-ai milogit să te scoată nevinovat din șmecheriile pe care le-ai facut cu fabrica de zahăr! Cred că Vasile Goldiș și Ioan Suciu se întorc în mormânt văzând ce urmaș politic au în Arad. Dar mai un pic, 2020, și USR-ul va șterge din istoria Aradului acești 15 ani de întuneric.

 

  1. Un dialog intre doua persoane care se exprima greu.

    Raspunde
  2. Olteanul demolator ”dottore” falca a fost un zero , este un zero si zero va fi toata viata , indiferent pe unde il va purta destinul : prin Didesti-Teleorman , prin Brad-Hunedoara , Arad sau Brucsels !

    Raspunde
  3. Dialog intre 2 subnormali….

    Raspunde
  4. Nu-i bun niciunul, dă-i dreak’!

    Raspunde
  5. USR-ul sau oricine altcineva nu vor putea șterge un trecut, fie el și unul alterat de nemernci. Așa că tinere userist stai pe bancă și încearcă-ți analizele pe frunzele care cad.

    Raspunde
    • Nea’ Florea (batrane), ai pierdut momentul sa taci! Stai pe banca si multumeste-te privitul. Nu ai facut nimic pana acum si dai sfaturi de doi bani.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.