Scandal la un fast-food din centrul Aradului!

Scandal la un fast-food din centrul Aradului!

Un echipaj de jandarmi a intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a aplana un conflict iscat la un fast-food din centrul Aradului. „Duminică, în jurul orei 06,40, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj în zona centrală a municipiului Arad. Apelul a fost făcut de angajata unui fast-food. Aceasta a reclamat faptul că un bărbat, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în magazin unde a spart o uşă, articole de mobilier şi obiecte sanitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Persoana a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din oraşul Sântana. Acesta a recunoscut cele întâmplate şi a precizat că nu a avut un motiv anume pentru faptele sale.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

  1. unul care si-a baut mintile si a intrat in fastfood crezand ca e birt. si cand a vazut ca nu este bautura a spart tot.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.