Scandal în Liga I. Arădeanul Hațegan vs Reghe: „Arbitrul m-a trimis în tribună acuzându-mă că l-am înjurat“. Ce s-a întâmplat după DERBY

Scandal în Liga I. Arădeanul Hațegan vs Reghe: „Arbitrul m-a trimis în tribună acuzându-mă că l-am înjurat“. Ce s-a întâmplat după DERBY

Derby-ul cu marea rivală din Ștefan cel Mare de aseară, arbitrat de arădeanul Hațegan, ar putea fi ultimul meci a lui Reghe pe banca FCSB-ului.

Totul a început după ce antrenorul FCSB-ului a protestat vehement la deciziile lui Hațegan. Arbitrul arădean a luat decizia de a-l trimite pe Reghe în tribune, în ultimele minute ale partidei.

Laurențiu Reghecampf s-a enervat la maxim și s-a dus în vestiarul arbitrilor pentru a cere socoteală:

„Arbitrul m-a trimis în tribună acuzându-mă că l-am înjurat. Dar Şovre (arbitrul asistent – n.r.) a vorbit ca la uşa cortului cu secundul meu. De aceea am mers la final la vestiarul arbitrilor“, a explicat Reghe, la flash-interviurile Digi24.

După aceste gesturi făcute de Reghecampf, oficialii FRF au decis suspendarea lui pentru ultimele două etape din actualul campionat, iar cel mai probabil tehnicianul va pleca la Al Gharafa din vară.

Digi24.ro notează că Ovidi Hațegan, în vârstă de 36 de ani, este singurul reprezentant al României la categoria „Elite“, acolo unde se află cei mai buni arbitrii din lume.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.