SCANDAL în PNL Arad: În pragul alegerilor, liberalii arădeni au PIERDUT Pecica

SCANDAL în PNL Arad: În pragul alegerilor, liberalii arădeni au PIERDUT Pecica

Nemulţumire majoră la PNL Pecica, după ce senatorul Constantin Traian Igaş nu s-a regăsit pe lista de candidaţi a liberalilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie. În şedinţa desfăşurată miercuri seară, liberalii pecicani au spus lucrurilor pe nume, totul culminând cu demisia şefului organizaţiei, Teodor Velici.

„Nemulțumirile au fost exprimate pe rând şi au pornit de la faptul că atunci când s-au strâns semnăturile, pecicanilor li s-a promis că vor avea pe mai mai departe senator din Pecica, astfel mulţi dintre cei care au semnat nu ar fi făcut acest lucru. Şirul nemulţumirilor a continuat, invocându-se ideea că, mai nou, se face politică pe principiul „pumnului în gură”. S-au spus lucrurilor pe nume, fără perdea, şedinţa încheindu-se cu demisia președintelui de organizație. Ca o concluzie generală, consider că în asemenea mod de lucru, cea mai puternică organizaţie din judeţul Arad riscă să devină o organizaţie de pluton! Trist dar adevărat”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaş.

De remarcat, că la şedinţă a participat şi deputatul Ion Şcheau, cel care ocupă poziţia a doua pe lista PNL la Senat, în locul lui Constantin Traian Igaş.

  1. Doar un om tâmpit poate dinamita o organizație solida precum ce din Pecica.

    Raspunde
  2. Au pierdut-o cu siguranta! Sunt pecican si simpatizant al partidului PNL. Insa, pentru ca Falca a facut o astfel de prostie, nici nu am de gand sa merg la vot!!!!! Am crezut ca Igas va fi pe lista, de aceea am si semnat pentru partid. RUSINEEEEEE!!!!!!

    Raspunde
  3. nu numai la Pecica sunt nemulţumiri

    Raspunde
  4. Bai, si cand te uiti pe listele alea, vezi doar maimutoi si maimutitici, nimic altceva. Clar ca nu voi merge la vot!

    Raspunde
  5. Vorbe fara rost si oameni fara gandire…de ce spun asta ,pt ca atunci ar trebui sa se supere si cei din Ineu,si cei din Sebis,si cei din Pancota si toate orasele care nu au pe liste senatori sau deputati din urbia lor.Cred ca domnului Igas i-a cam fost destul vreo 3 mandate,asa ca mai lasati-ne cu prostiile voi pecicanii ca aveti presedinte de judet.Ce-i prea mult …STRICA

    Raspunde
  6. si cionca a contribuit la eliminare

    Raspunde
  7. Caca Maca ! Rahat pe bat ! PNL a fost un partid adevarat liberal pe vremea Bratienilor. Acuma este doar un grup organizat cu structura si interese opuse fata de muritorii de rand . Bunastarea noastra nu este pe agenda lor de lucru , in schimb bunastarea lor ……. Nu cred ca tara asta mai are o sansa sa fie o tara normala …. Votul din decembrie nu va schimba nimic , totul va fi mai rau!

    Raspunde
  8. Pacat,Partidul liberal v a Fi Marele Pierzator La Alegeri,,,pacat!,,,,,

    Raspunde
  9. Nu va necajiti pecicani!!! Pe liste se afla un om care ne v-a spune cum s-a facut str,.Metianu din Arad.Glad Varga daca a-ti auzit de el.Sper sa nu-l voteze aradenii.

    Raspunde
  10. La Pecica nu se destramă nimic ! Organizația e solida si susține lista !

    Raspunde
  11. Cine pupa poala popii….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.