Scandal URIAŞ în Marea Britanie! Un român ŞI-A RENOVAT CASA din ţară cu ajutorul social primit în Anglia!

Scandal URIAŞ în Marea Britanie! Un român ŞI-A RENOVAT CASA din ţară cu ajutorul social primit în Anglia!

Opinia publică din Anglia este scandalizată după ce un român a declarat că trăieşte din ajutor social şi din colectarea fierului vechi, dar nu se dă la o parte nici de la furturi, făcând bani buni pe care-i trimite familiei din România.

Citat de Daily Mail, Ion Lazăr, de 36 de ani, din Argetoaia, a declarat că îi convine să primească ajutor social şi că speră ca într-un an sau doi să strângă 40.000 de lire sterline.

„Cred că sunt bani buni pentru mine acum (…) Am ajutor social pentru copii, credit fiscal de lucru şi credit fiscal pentru copii. 820 de lire sunt bani buni pentru mine”, spune Ion Lazar, citat de Daily Mail.

Acestuia nu îi este ruşine pentru faptul că primeşte ajutor social. „Unii oameni cred că este rău să primeşti ajutoare sociale, dar eu cred că nu. Cred că este foarte bine. Este bine pentru mine şi pentru familia mea. Nu mă interesează ce cred ei, ceilalţi oameni. E viaţa mea, familia mea şi cred că sunt norocos, da!”

800 de lire pe săptămână

Între timp, bărbatul a început să trimită săptămânal în ţară câte 800 de lire sterline, bani cu care soţia acestuia s-a apucat să renoveze casa din Argetoaia.

„Anglia este o ţară cu mulţi bani. Am nevoie de 40.000 de lire pentru familia mea şi cred că pot face banii ăştia într-un an sau doi (…) Vreau să îmi fac o casă cu trei camere, o baie, un frigider, un televizor cu plasmă (…) Ştiu că este uşor să iei ajutoare sociale în Anglia”, a declarat Ion Lazăr, citat de Daily Mail.

La nevoie, fură!

Chestionaţi de reporterii britanici, Ion Lazăr şi un nepot care-l însoţeşte în Anglia au declarat că, la nevoie, nu se dau înapoi nici de la furturi. Din buzunare, de la supermarketuri sau chiar din casele oamenilor. Nepotul a pomenit şi de furtul bicicletelor, care vândute mai apoi le aduc bani buni.

Englezii sunt şocaţi de dezinvoltura cu care cei doi au vorbit despre faptele lor. În plus, Ion Lazăr a declarat că, în curând, în Anglia urmează să sosească şi fiica acestuia împreună cu soţul, pentru a beneficia şi ei de ajutor social! „Fiica mea vine aici împreună cu soţul ei şi o să stea aici pentru că este o ţara bună”, a declarat Lazăr.

Sursa: Daily Mail

  1. Solutii Uimitoare pentru Combaterea Crizei Economice din Romania

    Locuri de munca pe timp de criza! 

    Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa!

    Oferim din start contract legal!

    Oamenii au inceput deja sa lucreze!

    S-au facut primele plati!

    Avem dovada!

    NU e joc piramidal si NU e MLM!

    Castigurile sunt garantate!

    300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi!

    Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:  bornandlivepresedinte@gmail.com

    http://locuridemuncaintimpdecriza.blogspot.com.es/2014/10/solutii-uimitoare-pentru-combaterea.html

    Raspunde
  2. Fir-ar al dracului de garoi, nu mai scapam de ei imputitii naibii !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.