SCANDAL în UTA, la Eclipse Pub! S-a lăsat cu AMENINŢĂRI şi RIDICĂRI de MAŞINI! UPDATE: Poliţist RĂNIT în incident (FOTO)

SCANDAL în UTA, la Eclipse Pub! S-a lăsat cu AMENINŢĂRI şi RIDICĂRI de MAŞINI! UPDATE: Poliţist RĂNIT în incident (FOTO)

Câteva echipaje ale Poliţiei Locale au intervenit în această dimineaţă în zona UTA, unde mai multe maşini parcate în staţia de autobuz, dar şi pe marginea drumului, au fost ridicate.

Un tânăr a încercat să scape, la volan, de întreaga situaţie, riscând să dea peste poliţiştii locali, motiv pentru care totul a degenerat într-un conflict între părţile implicate. Poliţiştii aflaţi la faţa locului au cerut întăriri, astfel încât în zonă au sosit mai multe echipaje de Poliţie Locală.

Între timp conflictul a fost aplanat iar ridicarea maşinilor a continuat fără alte incidente.

De remarcat, că este a treia zi în care maşinile parcate aiurea în zonă sunt ridicate de autorităţi.

UPDATE/Poliţist RĂNIT în incident

Florian Barna, directorul Poliţiei Locale Arad, a declarat pentru NewsAr.ro că în incidentul din faţa Eclipse Pub a fost rănit un poliţist local, deoarece tânărul care a încercat să scape i-a trecut acestuia din urmă cu roata maşinii peste laba piciorului. Cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, sub coordonarea unui procuror.

Foto: Dany Bucila

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.