SCANDALOS. Cătană face „cătănie” cu angajații DSP care refuză să meargă la război fără „pușcă” (VIDEO)

SCANDALOS. Cătană face „cătănie” cu angajații DSP care refuză să meargă la război fără „pușcă” (VIDEO)

Un filmuleț primit de redacția noastră (dar nu numai, el fiind trimis și altor colegi din Arad) relevă atmosfera încordată în care își desfășoară activitatea angajații și conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad în plină epidemie de coronavirus.

Înregistrarea suprinde momentul în care angajații îi solicită echipament de protecție complet directorului Constantin Cătană iar acesta din urmă, supărat, o dă pe „cătănie” cu colegii săi pe care i-a trimis în linia întâi.

De remarcat, că filmulețul nu este datat, dar cel mai probabil este din perioada valului de români întorși din străinătate care a sufocat Vama Nădlac punând la grea încercare personalul medical și polițiștii de frontieră.

Vă lăsăm să vizualizați înregistrarea:

DSP Arad. Directorul DSP Arad (jurist) Constantin Catana, in discutii cu personalul sanitar convocat pt a fi trimis in vama Nadlac.In conditiile precare oferite nimeni nu vrea sa mearga. De unde naiba are ăsta competențe de management sanitar, de sănătate publică? Cine dracu il tine in functie, că de competent ne-a demonstrat cât e! 😠😠😠

Publicată de Carmen Sarbu pe Marţi, 31 martie 2020

  1. mai puneti pile in functii de conducere care nu au nici-o calificare si cand arde ies la suprafata cat sunt de incompetenti, pila cui este acest director? este sef de vreo 5 ani cel putin acolo, catana e pus de primar = primarul este pus de Falca, bun venit in RO

    Raspunde
  2. Nu erau colegi, erau medici rezidenți din spitale, la care s-a apelat pentru rezolvarea triajului în vamă.
    Și, ce treabă are DNA_ul cu COVID_ul, ca „usturoiul” cu prefectura?

    Raspunde
  3. Pentru redacție: vă rog să vă documentați înainte de a da cu piatra!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.