SCANDALOS/ Copii de 10 şi 11 ani ţinuţi BLOCAŢI la Atletico Arad: Povestea ABUZULUI şi a schimbării peste noapte a regulamentului FRF! (I)

SCANDALOS/ Copii de 10 şi 11 ani ţinuţi BLOCAŢI la Atletico Arad: Povestea ABUZULUI şi a schimbării peste noapte a regulamentului FRF! (I)

Trăim într-o perioadă în care tehnologia este din ce în ce mai prezentă în viaţa noastră. Jocul cu mingea a fost înlocuit de Facebook, CounterStrike şi alte realităţi virtuale în care copii zilelor noastre se afundă. Cu toate acestea, mai sunt tineri care îşi doresc practicarea mişcării în aer liber. Printre ei, Alex Adamcsik, Paul Crişan, Alexandru Melniciuc, Andrei Narsesovici, Andrei Petrean şi Raul Turcanu. Şase copii care au început să practice fotbalul la Atletico Arad, fiecare cu gândurile şi speranţele sale. Până aici, toate bune şi frumoase.

Din acest moment însă povestea ia o turnură extrem de urâtă, de negricioasă, se transformă într-un vis urât al cărui final e greu de prevăzut. Toţi cei şase sportivi erau antrenaţi de Norbert Josza, de cel puţin trei ani de zile. Practic, discipolul lui Francisc Tisza i-a învăţat pe aceşti copii ce înseamnă fotbalul dar în acelaşi timp le-a şi modelat caracterul. Sunt tineri de 10, 11 ani, care încă nu au dat piept cu greutăţile vieţii, dar care au o mare pasiune şi anume fotbalul. În luna septembrie a anului 2014, Norbert Josza şi-a prezentat demisia din funcţia de antrenor la CS Atletico Arad. Există informaţii că acesta s-ar fi săturat să fie sărit mereu la încasarea salariului pe care îl merita pentru munca depusă în cadrul autointitulatului „cel mai bun Centru de Copii şi Juniori din Vestul ţării”. La câteva zile după ce a devenit liber, Norbert Josza a avut o întâlnire total întâmplătoare cu Giovanni Cantanzariti, care i-a propus un post în noul său club, Viitorul Arad. Copiii din grupa 2003 de la Atletico, rămaşi fără primul lor antrenor, au luat o decizie comună, aceea de a-l urma pe acesta oriunde ar merge. Vorbim de nişte puşti de 11 ani, care au dreptul să decidă ce vor să facă. Din acest moment, totul a luat o întorsătură în care regulamentele au fost călcate în picioare iar orgoliul lui Alexandru Meszar a ajuns să fie mai puternic decât orice lege şi orice dorinţă a unor copii.

Lăsăm continuarea poveştii în seama Otiliei Narsesovici, avocat şi mamă a unuia dintre copiii implicaţi în această poveste.

Începutul conflictului, imaginea ştirbită a lui Meszar
„Copiii ne-au spus, după o şedinţă ţinută de ei în vestiar, că vor să continue antrenamentele cu domnul Norbert Josza, cu toate că dânsul a plecat de la clubul Atletico. A fost dorinţa lor sinceră, fără a fi influenţaţi de cineva în această privinţă. Menţionez că, în acel moment, singurele acte dintre noi şi clubul Atletico erau unele cereri şi acorduri de legitimare cu acest club, făcute de când copii au avut şapte ani şi i-am dus la primul antrenament. Ascultând dorinţa copiilor, am mers la domnul Meszar să îi spunem că vrem să plecăm de la Atletico şi cum putem rezolva acest aspect. Dânsul ne-a spus că nici vorbă de aşa ceva, nimeni nu pleacă de la clubul său. Asta pentru că i s-ar ştirbi imaginea avută în Arad şi că, dacă dorim să plecăm, putem să o facem doar cu acorduri de transfer. În plus, ne-a precizat că ar fi mult mai bine pentru copii dacă ar rămâne la Atletico, deoarece a venit ca antrenor domnul Radu Mărginean care este fost fotbalist şi este mult mai priceput ca domnul Josza.“

Cu dreptatea în mână la AJF
„I-am explicat că asta este dorinţa copiilor şi că noi facem ce vor ei, nu ce ne spune dânsul. După întrevederea cu dânsul am luat Regulamentele la puricat şi am observant că la articolul 20, indicele 4, aliniatul B, se specifică clar că jucătorii sub 12 pot să ceară la AJF încetarea legitimării şi să meargă la orice alt club, fără nici o problemă sau pretenţie. Vineri, în data de 2 septembrie ne-am dus la AJF cu cereri făcute pentru a rezilia legitimarea cu clubul Atletico. Asta se întâmpla la ora 11 dimineaţa. Ajunşi acolo, ni s-a răspuns că doamna contabila nu mai este la servici şi să revenim luni. Luni, pe 5 septembrie ne-am prezentat din nou. Am discutat cu domnul Rad, acesta ne-a cerut 180 de RON pentru fiecare copil şi ne-a spus că va trebui să aşteptăm să se întrunească Comisia pentru Statul Jucătorului pentru a se da o decizie.“

Lege schimbată peste noapte la FRF
„Pe 18 septembrie a fost aceea Comisie, din punctul meu de vedere întrunită nelegal, pentru că trebuiau să fie patru membri, nu doar doi. Ne-am susţinut cauza, am spus ce dorim şi ni s-a răspuns că în aceea dimineaţa au primit un fax de la Federaţia Română de Fotbal. Acolo se spunea că pe data de 5 septembrie a fost întrunit un Comitet de Urgenţă care a modificat legea din Regulament, aplicându-se un amendament care specifica faptul că jucătorii sub 12 ani pot să plece de la un club doar dacă au fost legitimaţi la acel club de mai puţin de un an. Practic, cazul nostru a fost respins pe acest motiv. Ni s-a dat o hotărâre comună cu această decizie, nu una individual cum ar fi trebuit. Am cerut aceea lege, şi am văzut că într-adevăr s-a întrunit acel Comitet de Urgenţă, iar din trei membri, doar doi au votat pentru. Deciziile luate de Comitetul de Urgenţă sunt de aplicabilitate imediat dar trebuie ratificate decătre Comitetul Executiv şi devin aplicabile doar din momentul publicării lor pe site-ul oficial al FRF. Aceste lucruri s-au întâmplat pe 25 septembrie, la o săptămână după ce noi am fost deja judecaţi pe această lege care, practic, era nulă! În plus, Emilian Hulubei, membru al AFAN şi în Comitetul Executiv al FRF a contestat în tribunal această decizie, pe care o consider nelegală. Şi asta deoarece în Regulamentul UEFA, cel după care trebuie aliniat şi regulamentul FRF, scrie clar că jucătorii sub 12 se pot transfera liberi la orice club, fără niciun fel de problemă. Am vrut să depun recurs la AJF, domnul Rad mi-a cerut din nou 180 de lei de pentru copil, pentru recurs, chiar dacă i-am precizat că el a dat doar o decizie şi nu şase. A spus că nu e nici o problemă, că va face copy paste la fiecare decizie. I-am spus că dacă va face acest lucru, îl voi acţiona în instanţă. Mi-a înregistrat recursul, mi-a spus că mă va suna să îmi spună când se va judeca, dar nu a mai făcut-o. Pentru că a trecut termenul de 45 de zile, am înaintat recursul la FRF, iar în februarie se va judeca acolo. Între timp, am mers la domnul Meszar pentru a rezolva această problemă pe cale amiabilă. Dânsul a spus că nu ne dă drumul pentru că am făcut acele cereri de transfer în afara perioadei de transferuri şi pentru că suntem în litigiu, că ar fi trebuit să o rezolvăm amiabil şi să nu ajungem să ne judecăm pentru asta. Eu i-am spus că noi am acţionat doar legal, ştiind că legea specifica în acel moment că ne putem rupe de clubul său doar dacă depunem o cerere la AJF. Replica dânsului a fost uluitoare, mi-a spus că recunoaşte că a făcut presiuni la Federaţia Română de Fotbal pentru a se schimba această lege, pentru a nu putea să plece aceşti jucători de la el.“

Meszar ar fi cerut bani negri!
„Ne-a spus să ducem copii la antrenament şi că în iarnă ne va da drumul. Copiii nu au vrut să mai meargă, dar un părinte l-a dus forţat pe băiat la Atletico. Asta s-a întâmplat de trei ori, copilul a plans mereu şi a cedat psihic, fiind nevoit să viziteze un psiholog din această cauză. Din septembrie până acum copii noştri s-au antrenat individual, pe banii noştri. În tot acest timp, dânsul a încercat să ne dezbine şi a ameninţat copii că vor fi suspendaţi, cu toate că nu are niciun temei legal. Am mers săptămâna trecută la dânsul, cu toţii, pentru a ne da drumul la copii, aşa cum a promis. A încercat să ne evite, dar am mers la biroul său. A cerut să vină domnul Giovanni Catanzaritti să facă o cerere de transfer pentru clubul său. Acesta a venit şi a intrat în biroul lui Meszar. Ce credeţi că a făcut acest om? I-a cerut lui Giovanni 30.000 de RON plus TVA pentru toţi cei şase copii, pentru a le da drumul. Noi când am auzit acest lucru am intrat peste dânsul în birou. I-am spus că îi plătesc eu acei bani, dar să îmi dea chitanţă. A spus că nu poate face aşa ceva, că vrea banii doar de la Giovanni şi că în acte va fi trecută altă tranzacţie. Ştie că legal nu poate să facă aşa ceva, cuantumul de indemnizare fiind de maxim 750 de RON, bani pe care i-ar primi doar când ai noştri copii vor fi împlinit 16 ani şi vor deveni profesionişti. Am devenit vocali, am avut schimburi de replici cu dânsul iar la un moment s-a enervat. I-a cerut secretarului să ducă acordurile de transfer la, atenţie, preşedintele clubului care este Mihai Vida. Deci, dânsul nu are nici o funcţie oficială la Atletico! A venit cu cele şase acte de transfer, însă doar pe ceea a copilului meu a trecut data de 05.02.2015. A spus că pe mine nu mai vrea să mă vadă niciodată şi de aceea mă lasă să plec. Pentru ceilalţi cinci copii a pus data de 30.06.2015 ca dată de transfer, cu condiţia ca ei să se prezinte la minim 75% din meciurile şi antrenamentele de la Atletico. E imposibil aşa ceva! Ne-a spus că nu vrea să creeze un precedent şi să se afle că de la Atletico se poate pleca atât de uşor.“

***

Cu alte cuvinte, Alexandru Meszar se foloseşte de o lege modificată peste noapte pentru a nu scăpa din mâini şase copii, pe care acum îi ţine blocaţi şi departe de sport. Asta doar din cauza orgoliului său, în ciuda dreptăţii date de către legile UEFA. Vom continua acest subiect şi în zilele următoare, când veţi putea citi şi opiniile celorlalţi părinţi şi a lui Giovanni Catanzariti. Veţi citi despre felul în care Alexandru Meszar le-a spus părinţiilor că îşi doreşte ca aceşti şase copii să nu mai se poată antrena nici măcar în parcuri, dacă nu doresc să rămână la Atletico. Trebuie spus că nu avem nimic personal cu cel care ocupă funcţia de preşedinte la UTA Bătrâna Doamnă, dar considerăm că a ţine blocaţi, practic, nişte copii doar din cauza orgoliului este mult peste limita bunului simţ.

Aşteptăm o poziţie a clubului Atletico Arad pe această temă. Încercarea noastră de a discuta cu Mihai Vida, preşedintele clubului, a fost sortită eşecului, acesta nerăspunzând la telefon.

  1. nu pot sa cred asa ceva! Il stiam pe Meszar ca un de cuvant, oare chiar face asa ceva?????

    Raspunde
  2. ce asteptari sa ai de la unul care s-a inhaitat cu gasca lui Falca? deci….. cine se aseamana se aduna! 😉

    Raspunde
  3. Minciuni gogonate a doamnei

    Raspunde
    • De ce crezi ca sunt minciuni? Intreaba pe oricine din cadrul clubului sau de la AJF. Toti stiu de problema noastra. Meszar nu e un om de cuvant. Ii este frica de concurenta in fotbalul juvenil aradean unde el a detinut monopolul.

      Raspunde
    • Nu poți spune că sunt minciuni atâta timp cât sunt dovezi clareacă „dl” Mezar este un om fără scrupule. Dacă nu cunoști problema te informezi și apoi vii cu argumente, altfel mai bine nu intri in polemici mai ales cu un avocat.

      Raspunde
    • Pe ce te bazezi când afirmi acest lucru? Vrem dovezi, nu vorbe.

      Raspunde
    • Nu sunt minciuni
      Este adevărul care va doare

      Raspunde
    • cum i-ti permiti sa spui despre cineva ca minte fara aegumente???d-na a pus legea pe masa si se judeca pt dreptul copiilor…rusine!rusine!rusine!incepem mafia dsportiva de la 10 ani !inca de 10000de ori rusine clubului ATLETICO

      Raspunde
  4. Minciuni gogonate ????? Jur ca acum cat sunt de pornit as vrea sa vad si copilul tau in situatia in care e al meu domnule George.Copii nu sunt sclavii nimanui .Copii au drepturi ca oricare cetatean ,de acee traim in democratie.

    Raspunde
  5. in sfarsit ridica cineva vocea si impotriva lui Meszar in orasul asta. omul asta si cu Falca au clonat UTA numai ca sa detina ei controlul. unde s-a mai pomenit asa ceva? e o rusine ce s-a intamplat cu adevarata UTA pe care au lasat-o sa moara. de 10 ori rusine Falsa si Meszar!

    Raspunde
  6. adevarul e altul astea sunt povestile parintilor care il spala la cur pe gunoiu de norbi mare antrenor si om cu foamea in gat

    Raspunde
  7. Stimate d-le andrei,
    Te asigur ca „gunoiul de norbi” nu are nevoie sa fie spalat pe …,cum spui tu, si nici nu are foamea in gat dar in schimb se bucura de respectul si solidaritatea unor parinti care stiu sa ii recunoasca munca depusa pt copiii lor. Oare de ce isi doresc niste copii inocenti de 10 ani sa il urmeze si sa fie antrenati de el?! Oare pt ca este un „gunoi”?! De aceasta solidaritate si respect banuiesc ca dvs.nu va veti putea bucura niciodata… Inainte sa postati un comentariu mai bine v-ati informa asupra subiectului!
    Oricum esenta articolului este alta. Pacat de acesti copii talentati si RUSINE celor de la AJF si ATLETICO!

    Raspunde
    • Probabil o fi vre-un parinte din ala retard care merge la antrenor si ii spune sa-i bage copilul sau merge cu dreptul la antrenor,cum se intampla pe la Atletico ,sa joci pe interes ..a vazut ca nu merge cu Norbi si acum e frustrat

      Raspunde
  8. Vorbele da, pot fii interpretate ca si minciuni. Dar ce ne facem cu actele prezentate in acele poze? Si alea sunt minciuni?

    Raspunde
  9. de ce nu au plecat toti ?nu toti sunt ligaii lu norbi dar adevarul deranjeaja domnilor

    Raspunde
  10. Au vrut sa plece toti copiii. Unii parinti insa i-a influentat sa ramana la Atletico pentru a nu fi suspendati. Sunt copii care au plans in momentul cand Norbi a plecat dar nu au plecat de frica suspendarii cu care ne-a amenintat Meszar. Cu alte cuvinte le-a fost frica sa plece.

    Raspunde
  11. Am inteles, copii erau atașați de antr și au vrut plece.Dar dacă antrenorul pleca din tara așa întâmplător, ce făceau ? Din câte văd aveau legitimații la club, un club care I – a ținut , a investit (mult, puțin , ăsta nu știu ) deci…logic și ca un om echidistant …nu văd motivul exact pt ce s – a plecat . Și Doamna avocata, de ce plânge în ziar? ca ea, chiar poate pleca din câte am înțeles. Îi suparata ca pe ea a lasat – o și pe ceilalți nu? Mna. …bun atunci.Nu i -au apărarea nimănui, dar prea puțin știm .și tot ce știm vine doar dintr-o parte .dc am ști ambele variante am putea spune ceva .

    Raspunde
    • Daca si cu paraca.Lasa-l pe daca …ca daca..se puteau intampla multe .Ai vrea sa ai atatia bani int-un an de zile cat a investit clubul in acesti copii ?? Eu cred ca nu ca ai sta prin ghetouri si te-ai tarai pe jos ca rama de foame.Am platit tot din buzunarul nostru fara sa vedem un petec de hartie sau o chitanta.Cat despre doamna avocat..da ne reprezinta pe toti ca doar de aceea s-a facut avocat.Si daca nu tot spui ca nu stii ce s-a facut la club ,atunci stai in banca si nu mai da cu presupul si nu-l obosi pe DACA…

      Raspunde
      • :))) Îi clar…mi-a confirmat limbajul tău …câta minte ai…asa-i stau în ghetou 🙂 pateticule, frustratatule. Am încercat sa înțeleg ce se întâmplă de aia am pun intrebari. …dar mi-a confirmat limbajul tău de părinte de copil …de partea cui îi dreptatea

        Raspunde
        • La noi ,la romani ,prostia e in floare.Tot timpul se gaseste cate -un destept aflat in necunostiinta de cauza (Dorian) sa-si dea cu parerea.Zici ca te-ai nascuta mama Omida.Prostia e la loc de cinste la tine .Te face number one .Mai citeste de zece ori ,sun-o pe profa sau fosta,de romana si poate te ajuta sa intelegi cum m-am exprimat.Dar probabil esti tot unul dintre cei se gudura si da din codita pe langa SOANI….Apropo, s-au ieftinit zgarzile..Hau hau..

          Raspunde
          • Pana acum…Am vb frumos și civilizat cu tine, nu te cunosc , nu mă cunosti. ..dar da – te dragului de îngâmfat .M-ar interesat și eu un pic Cum sta problema voastră. …se pare ca voi sunteți probl …părinții. și se vede acum.Daca tu ești un părinte Gogule , vai de educația copilului

    • Intereseaza-te si apoi exprima-ti opinia. Nu vorbi in necunostinta de cauza.Probabil, dacă pleca în străinătate, copiii plecau oricum la alt club. Nu putem știi acest lucru.Din cate am înțeles sunt copii foarte buni, seriosi. Domnul Mezsar a afirmat ca unii sunt de „națională” cum sa piardă așa ceva.

      Raspunde
    • „Am inteles, copii erau atașați de antr și au vrut plece.Dar dacă antrenorul pleca din tara așa întâmplător, ce făceau ? ” Copiii daca se intampla ca antrenorul sa plece in alta tara intelegeau, insa acum nu pot intelege de ce atata timp cat antrenorul lor i-ar putea antrena, acesta nu este lasat si nici ei nu pot avea acel drept.
      „Din câte văd aveau legitimații la club, un club care I – a ținut , a investit (mult, puțin , ăsta nu știu ) deci…logic și ca un om echidistant …nu văd motivul exact pt ce s – a plecat .”
      Legitimatiile sunt necesare pentru a putea participa la diferite competitii(pe banii parintilor bineinteles) si nu ar trebui confundate cu niste contracte. Motivul este simplu: atata timp cat acest club care nu oferea decat un antrenor deosebit nu mai poate oferi nici macar acest lucru, de ce sa se mai ramana la acel club? oare pentru a ne antrena in Hla Atletico plina de igrasie? sau poate pentru a face un dus rece dupa antrenament?care oare sa mai fie motivul pentru care cineva sa mai ramana la acest club?
      ” Și Doamna avocata, de ce plânge în ziar? ca ea, chiar poate pleca din câte am înțeles. Îi suparata ca pe ea a lasat – o și pe ceilalți nu? Mna. …bun atunci.”
      Nu ma plang, Doamne – fereste…MA BUCUR. Atata timp cat copilul meu este liber sa joace fotbal, de ce m-as plange. Articolul nu este de fapt o tanguiala a unui avocat frustrat ci este purul adevar relatat de un avocat care doreste dreptate pentru copii, indiferent daca are sau nu interes personal. Asa ca domnule draga eu voi apara pana la sfarsit acesti copii nevinovati fie ca va place sau nu. Stiu ca dl. Meszar a semnat la nervi hartia prin care acorda fiului meu transferul ( pardon, nu dl. Meszar ci presedintele clubului dl. Mihai Vida, la porunca ferma a d-lui Meszar) dar in acel moment nu cred ca si-a dat seama ca nu ma voi opri aici, voi face tot ceea ce este posibil ca acesti copii sa fie ELIBERATI. In cazul in care aceasta speta nu va fi solutionata favorabil de catre AJF( de care ma indoiesc ca sunt echidistanti)ea va ajunge la TAS si bineinteles acest MARE CLUB va fi tarat prin tribunalele civile si penale nu doar prin cele sportive pentru INCALCARE DREPTURILOR SI LIBERTATILOR COPILULUI SI PENTRU ABUZURI ASUPRA ACESTORA.

      Raspunde
      • Foarte frumos ați răspuns, dar as vrea sa va pun și eu câteva intrebari. Este adevărat ca ați dus copilul la psiholog ca îi terorizat de antrenor și nu progresează? Este adevărat ca ați plătit taxa catre club luata când ea era scoasă de mai bine de un an și antrenorul lua banii? Este adevărat ca antrenorul nu avea restante din partea clubului ci avea încă ceva bani de dat ? Din câte pare poate schimbarea de antrenor trebuia sa fie pe placul dvs .

        Raspunde
        • D-le Mihai, nu am dus copilul la psiholog pt ca era terorizat de antrenor asa cum spuneti dvs. sau ca nu ar fi progresat. Nu stiu de unde aveti asemenea informatii. Ne-am dus insa copiii la psiholog acum pentru a se constata ca acesti copii sunt traumatizati de faptul ca ju sumt lasati sa joace fotbal. Dovezile vor fi predate in instanta atunci cand va fi necesar.In ceea ce priveste taxa am platit-o pana la 01.01.2014 cand a fost scoasa. Dar dvs va contraziceti singur cand spuneti ca era scoasa de mai bine de un an. Asta inseamna ca aceasta taxa a existat nu cum dl. Meszar incearca sa ne induca in eroare ca el nu a perceput niciodata taxa. Dl. Mihai sa stiti ca nu am fi avut nimic cu acest club daca copiii nostri erau lasati in pace. Puneti-va in postura noastra ca parinti ce ati fi facut daca copilul dvs nu era lasat sa joace? Sincer vi se pare normal sa nu putem sa ne transferam? In societatea in care traim putem oricand sa ne schimbam scoala din cauza invatatoarei si serviciul pentru ca nu ne convine dar suntem tinuti legati de un club. E INUMAN D-LE …SI TOTI CEI CARE DAU DREPTATE ACESTUI OM SUNT FARA INIMA…GANDITI-VA LA COPIII VOSTRI SI NU UITATI CA ROATA SE INTOARCE

          Raspunde
    • copiii au 10 ani si da sunt atasati d-le dorian si legal aveau dreptul sa plece .dar cu plecatul din tara …..poate ar trebui sa o faca …aici mafia este de la nastere

      Raspunde
  12. Atletico nu a investit nimic. Tot au plătit părinții , întrebați orice ppărinte de la orice generație. Doamna avocat vb pt ca e reprezentanta tuturor.

    Raspunde
  13. da serioase cluburi atletico si viitoru cantonamente si echipamente pe bani parintilor si atuncite mai miri ca uni au preferinte la antrenori cand totul se rezuma la bani din partea parintilor

    Raspunde
  14. Tot ceea ce se spune e adevărat adica ne ține cu forță la club din rautate și din orgoliu. Cei care nu au plecat, nu au coloană vertebrală. Se lasă influențați. Pleacă urechea la tot ce aud.Cred că domnul antrenor e „singurul”la care nu se joacă pe pile sau altceva de aceea unii nu au venit cu dânsul.

    Raspunde
  15. Domnule Dorian, de la cine te-ai interesat? Cred ca ești din tabără lor , altfel pe oricine ai intreba e de partea copiilor.

    Raspunde
  16. Domnule Andrei, nu se rezuma totul la bani ci este vorba de conștiință, pe care unii nu o au.

    Raspunde
  17. Poate ca noi parintii suntem problema … insa nu credeti domnilor ca parintii trebuie sa decida ce e bine si ce nu e bine pentru copilul lor? De ce patronul clubului obliga practic parintii sa isi duca copiii la clubul sau pana in 30.06.2015 asa cum rezulta din acte? De ce sunt incalcate drepturile copilului si libertayea de a alege unde si cu cine sa faca un sport? Poate acesti copii peste un an se lasa de fotbal, dar credeti-ma e pacat sa ii tarasti prin noroiul acesta pe acesti copii nevinovati numai pentru orgoliile unor adulti.

    Raspunde
  18. Uraaaa …gramatica e grele la asta (Dorian ) 🙂 oare mai trebuie sa polemizez cu anagramatul asta ??? (vezi dex.)…pentru tine e greu sa scrii dar sa vorbestii .Apropo ..multumesc ca ai inceput sa ma indragesti !!!:::))))))))))))))))))

    Raspunde
  19. Ba !!! Tu nu te lua de educatia mea sau de tata ca te sparg !!! Ai auzit ???

    Raspunde
    • :))))) mă spargi? greșelile le fac din cauza tastaturii și a autocorectarii telefonului..rasule se scrie „agramat”..nu anagramat:)))) rade ciob de oala de oala papagalule și mă iau de educația ștearsă și lipsita de cei 7 ani de acasa si nu te incorda sa nu explodezi :)))

      Raspunde
      • Tarane ai vazut tot ??? Nu degeaba ti-am dat s-o musti ..si ai muscat-o de ma doare..ce-mi place sa te iau la „misto”…vanzatorule de oale :)))

        Raspunde
  20. Domnilor as vrea sa va raspund la insultele pe care le-ati scris in comentariile dumneavoastra fata in fata insa probabil ca nu veti avea curajul sa ma infruntati. Asa ca pe scurt vreau sa va spun ca nu mi-e ciuda de faptul ca fiul meu are semnat acordul de transfer chiar ma bucur. Insa sa stiti si dvs si cei interesati, chiar daca fiului meu i s-a semnat acordul pentru a scapa de mine si de repercursiunile legale acest lucru nu se va intampla. Voi lupta in continuare pentru ca ceilalti copii sa fie lasati liberi in a face un sport unde si cu cine doresc mai ales prin prisma faptului ca legea UEFA este de partea lor. Nu uitati ca sunt copii sub 12 ani care vad fotbalul ca o joaca si nu inteleg de ce nu sunt lasati sa joace.

    Raspunde
    • Foarte bine punctat. Avem incredere ca se va face dreptate pentru acesti copii. Daca nu se poate in Romania unde peste tot dai de coruptie atunci sigur acesti copii vor deveni liberi dupa o decizie a Tribunalului Arbitral al Sportului. Sunt curios insa ce are de spus in replica Meszar. Sau poate nu va da o replica pentru ca nu mai are nimic de spus…

      Raspunde
  21. Problema este ca nu sunt lasati sa joace Parntii trag focul la oala lor SI RESTUL SUNT POVESTI INTERPRETABILE

    Raspunde
  22. In concluzie : ce Gogu,Dorian ,Andrei ,Anonim ,Mihai,Parinte s.a.m.d.Aici mai mult ca sigur sunt parintii copiilor de la 2003.Stiti bine la fel ca mine, TOTI,ca ai nostrii copii ,mai putin 2 ,au vrut sa mearga cu Norbi.Asa ca va rugam frumos ,calm si civilizat ,lasati-ne sa ne ducem noi razboiul nostru care il avem cu Meszar ci cu clubul si nu mai veniti cu atacuri la persoana nici de-o parte nici de alta.O zi faina la toata lumea..

    Raspunde
  23. Domnule Andrei … sa te futem toti in cur de muist ce esti ! :))

    Raspunde
  24. Adevarat sunteti toti niste prosti .

    Raspunde
  25. fiti bucurosi ca aveti unde sa va trimiteti copiii la fotbal mai bine spus la o miscare ca ori si cum n-au sa iasa fotbalisti

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.