SCANDALOS/ A declarat că SEXUL cu PROPRIUL EI FIU e „INCREDIBIL”! Cei doi vor să facă un COPIL

SCANDALOS/ A declarat că SEXUL cu PROPRIUL EI FIU e „INCREDIBIL”! Cei doi vor să facă un COPIL

Vestea despre relația incestuoasă dintre această mamă și fiul ei a făcut înconjurul lumii. Cei doi nu s-au rușinat de relația lor, însă după ce toată povestea a devenit publică, femeia a fost avertizată că riscă 15 ani de închisoare.

Kim West, în vârstă de 52 de ani, a declarat că se bucură de partide de sex incendiare cu fiul ei biologic, Ben Ford. Ei nu s-au văzut timp de 30 de ani, deoarece Kim l-a dat spre adopție când era doar o adolescentă.

Ben a început să-și caute părinții biologici când a devenit adult, iar în 2014 a reușit să-și găsească mama. Ei s-au întâlnit, iar după foarte puțin timp au început o relație.

Ben și-a părăsit soția și s-a mutat cu mama lui, cu care are o relație incestuoasă de doi ani. Ei au fost fericiți până când au anunțat că vor să se căsătorească și să facă un copil. Autoritățile au aflat despre acest caz, iar Kim riscă să-și petreacă următorii 15 ani la închisoare.

Ea susține că a fost la terapie pentru a afla de ce simte așa o iubire și atracție sexuală față de fiul ei. Astfel a aflat că s-ar putea să sufere de sindromul atracției sexuale genetice, ce apare de obicei la părinții care se reîntâlnesc cu copiii lor după foarte mulți ani în care au fost despărțiți.

Pentru a scăpa de pedeapsă, Kim și Ben au fugit de acasă, iar nimeni nu știe unde s-au ascuns. Ei consideră că nu este nimic imoral la relația lor, atât timp cât este consensuală și se iubesc.

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.