A scăzut infracţionalitatea stradală în judeţul Arad

A scăzut infracţionalitatea stradală în judeţul Arad

Efortul poliţiştilor arădeni de a diminua prin diverse campanii şi demersuri infracţionalitatea stradală a dat roade. În primele patru luni ale acestui an, infracţionalitatea stradală a scăzut semnificativ faţă de perioada similară a anului trecut, infromează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Analizele efectuate la nivelul IPJ Arad, evidenţiază faptul că în urma acţiunilor organizate de poliţiştii arădeni atât pe linie de ordine publică şi investigaţii criminale cât şi cele privind circulaţia rutieră, infracţiunile stradale au scăzut cu 80 de fapte.

Cea mai semnificativă scădere a infracţionalităţii a fost înregistrată în mediul rural, unde aceste fapte au scăzut 259. Din acestea, cea mai mare scădere – 139 o constituie furturile, de altfel, care reprezintă majoritatea infracţiunilor stradale în judeţul Arad.

De menţionat este faptul că din totalul infracţiunilor stradale sesizate, majoritatea au fost comise pe timpul nopţii şi nu au fost înregistrate fapte comise cu mare violenţă, cu arme de foc ori cu moduri de opererae deosebite.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.