Scenă HORROR în Vlaicu: Și-a ATACAT soția cu CUȚITUL, după care s-a SINUCIS aruncându-se pe geam

Scenă HORROR în Vlaicu: Și-a ATACAT soția cu CUȚITUL, după care s-a SINUCIS aruncându-se pe geam

Un bărbat s-a sinucis astăzi în Arad, aruncându-se pe geam, de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, după ce în prealabil și-a înjunghiat soția de mai multe ori cu un cuțit.

Bărbatul a murit pe loc iar soția sa a fost transportată la spital, cu multiple plăgi rezultate în urma atacului.

„Astăzi, în jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului. Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment”, mai informează Claudia Iuga.

De remarcat, că femeia prezintă plăgi multiple produse prin tăiere. Este conștientă și în curs de investigare medicală.

  1. […] post Scenă HORROR în Vlaicu: Și-a ATACAT soția cu CUȚITUL, după care s-a SINUCIS aruncându-se pe g… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.