Schimb de replici între Sergiu Bîlcea și Florin Tripa în ședința de CJA. Consilierii PSD AU PĂRĂSIT SALA!

Schimb de replici între Sergiu Bîlcea și Florin Tripa în ședința de CJA. Consilierii PSD AU PĂRĂSIT SALA!

Un proiect de pe Ordinea de zi a ședinței de CJA, desfășurată astăzi, a stârnit un schimb de replici dure între vicepreședintele CJ Arad Sergiu Bîlcea (PNL) și consilierul județean Florin Tripa (PSD), care s-a încheiat cu părăsirea sălii de ședință de către consilierii social democrați, aceștia refuzând să mai voteze punctul respectiv.

La punerea în discuție a proiectului de hotărâre privind desemnarea reprezentanților CJ în AGA-urile instituțiilor în care Județul Arad este acționar sau asociat sau în care Consiliul Județean Arad are obligația să-și desemneze reprezentanții, consilierul PSD Marius Sulincean a depus un amendament prin care a solicitat supunerea proiectului la vot cu precizarea ca persoanele care vor fi alese să nu fie remunerate.

Vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea a intervenit, aducând în discuție faptul că potrivit O.G. 26/2013, „dată de Guvernul Ponta”, ”membrii AGA primesc o indemnizaţie de până la 25% din indemnizaţia fixă lunară a directorilor generali/directorilor, calculată pe şedință”, continuând: „Guvernul Cioloș va stabili că din octombrie reprezentanții AGA nu vor mai fi remunerați, dar până atunci, vor fi, că așa a stabilit Guvernul Ponta.

Vizibil iritat consilierul Florin Tripa i-a replicat lui Sergiu Bîlcea: „Deci recunoașteți, Guvernul Cioloș este al dumneavoastră!”. Discuțiile au fost temperate de președintele CJA Iustin Cionca, însă, pentru scurt timp.

După ce s-a supus la vot adoptarea amendamentului, iar acesta nu a trecut, consilierii PSD, prin vocea lui Ioan Gligor le-au reproșat colegilor de Consiliu că „doar partea financiară îi interesează”, după care au părăsit sala.

  1. Două nulități, doar uitndu-te la moacele lor , realizezi că n-au nimic în cap…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.