Schimbare MAJORĂ la SMURD! Ce se întâmplă cu serviciile locale

Schimbare MAJORĂ la SMURD! Ce se întâmplă cu serviciile locale

Deputatul Eusebiu Pistru, preşedinte al ALDE Arad, a anunţat că astăzi deputaţii au votat în unanimitate trecerea serviciilor SMURD locale în subordinea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Deputatul arădean, care a făcut numeroase demersuri în favoarea acestei decizii, spune că votul din Camera Deputaţilor înseamnă răsplătirea eforturilor sale şi dă asigurări că şi Senatul, care este cameră decizională, va vota în favorabil în acest caz.

„Aşa cum am promis, m-am implicat total în realizarea acestei mutări, singura soluţie pentru salvarea serviciilor SMURD locale. După cum bine se ştie, am iniţiat demersurile imediat după ce SMURD Nădlac şi Vinga erau în pericolul desfiinţării, cu grave repercusiuni asupra arădenilor afectaţi de accidente de circulaţie. Nu doar arădenii din zonă, ci şi mulţi români din alte zone ale ţării, care erau în tranzit, au putut fi salvaţi datorită acestui serviciu. De la bun început, secretarul de stat Raed Arafat a fost de acord că trecerea SMURD la autorităţile locale a fost o eroare, fiind necesar acest transfer. Mă bucur că am reuşit să-mi conving colegii deputaţi, indiferent de culoarea politică, să susţină acest proiect şi ştiu că nici la Senat nu va fi nici o problemă, în aşa fel încât în scurt timp să fie realizat transferul. ALDE a demonstrat, încă odată, că politica înseamnă în primul rând să fii aproape de cetăţean, să cunoşti şi să încerci să rezolvi problemele cu care oamenii se confruntă“, a declarat Eusebiu Pistru, imediat după votul în Camera Deputaţilor.

 

Cuvinte cheie
  1. Vrajeala ieftina , a la pistru , aceasta decizie apartine deopotriva celor din PSD si PNL , ei sunt cei care au elaborat si sustinut aceasta hotarare , care , ATENTIE , e valabila pt. toate localitatile din Romania ! In concluzie ….nu va lasati amagiti de abureala bahica a lui .. pistru- manea , DE LA MANELE !

    Raspunde
  2. Mare panarama e BASISTO- FALCHISTU asta care ar avea mare nevoie de o alfabetizare , ca macelareste limba romana in ultimul hal, aceste creaturi sunt numite – analfabeti functionali , iar acest Pistru se incadreaza perfect !!!

    Raspunde
  3. Cocalar si manelist cu patalama , vai si amar de ALDE Arad cu asta presedinte , procentul lor va fi de maxim 3% , ce ziceti voi ?

    Raspunde
  4. Imi spune si mie cineva de ce-i asa buhait asta din poza ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.