SCHIMBĂRI în cartierul MICĂLACA. Un pasaj devine PIETONAL (FOTO)

SCHIMBĂRI în cartierul MICĂLACA. Un pasaj devine PIETONAL (FOTO)

Primăria anunță că un pasaj din cartierul Micălaca va deveni pietonal.

Începând de vineri, 5 februarie 2021, pasajul care face legătura între Bulevardul Nicolae Titulescu și cartierul Micălaca, zonele I și II, devine pietonal. Comisia de Sistematizare a Circulației revine astfel asupra deciziei inițiale de interzicere a accesului pietonilor și instituirea sensului unic dinspre str. Exterioară înspre Bulevardul Nicolae Titulescu. Deocamdată măsura este una experimentală, informează Municipalitatea.

„La solicitarea multor cetățeni, pasajul care face legătura dintre zona 3 Micălaca (Bd. N. Titulescu, în apropiere de Maranata) și zona în care se află magazinul Kaufland, va fi, urmare a analizei făcute ieri în Comisia de sistematizare a circulației, transformat pe o perioadă de 6 luni în pasaj exclusiv pietonal, pentru a se verifica eficiența unei astfel de măsuri. Celelalte pasaje își păstrează în continuare reglementările stabilite anterior”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  1. O mare prostie. Pe-acolo circulă foarte puțini pietoni și mult mai multe mașini. Băi Boka, administratorul pwlii, habar n-ai de circulația din Arad. Ai făcut prostii pe str. Unirii și prin Subcetate, acum vrei să aiurești și Micălaca?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.