SCLAVE SEXUALE şi corupte să voteze la alegerile din PD. Sute de românce, VICTIME ale unei reţele româno-italiene de CRIMĂ ORGANIZATĂ!

SCLAVE SEXUALE şi corupte să voteze la alegerile din PD. Sute de românce, VICTIME ale unei reţele româno-italiene de CRIMĂ ORGANIZATĂ!

O grupare formată din români şi italieni este acuzată de mai multe infracţiuni, după ce aproximativ 300 de românce au fost transformate în sclave sexuale şi au fost corupte să voteze pentru alegerile din PD.

Condiţii inumane de muncă, servicii sexuale oferite şefilor, dar şi corupţie în exercitarea dreptului de vot la alegerile primare din Partidul Democrat (PD) de acum doi ani, sunt acuzaţiile aduse membrilor grupării, potrivit actualitatea.it.

Nouă persoane au fost arestate, la sfârşitul săptămânii trecute, în acest dosar. Între ele, fostul director al Biroului de Registratură din Eboli, Giuseppe Mazzini, Emanuele Valletta (şeful de echipă al grupului de femei), dar şi un român rezident în Eboli, Liviu Boldijar.

Din ancheta procurorilor din Salerno reiese că femeile, cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani, ştiau că vor fi aduse în Italia pentru a munci în Eboli.

La intrarea în ţară, însă, acestea au fost „predate” lui Giuseppe Mazzini, care le-a întocmit buletine de identitate şi certificate de rezidenţă false. În schimbul acestor documente, femeile au fost forţate să voteze pentru alegerea secretarului naţional al Partidului Democrat, din 2013.

Anchetatorii au descoperit că româncele erau nevoite să muncească la câmp câte 12 – 14 ore pe zi, indiferent de condiţiile meteorologice, pe sume derizorii.

În plus, femeile erau obligate de şefii lor să întreţină relaţii sexuale, pentru a nu fi scoase în stradă, fără documente.

Sursa: actualitatea.it

  1. jegosi de italieni imputiti

    Raspunde
  2. Nu uita ca si un roman este de vina.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.