Mai multe articole din rubrica "" ↑

Şcoala de sudură „Crişan” din Arad a pregătit specialiști pentru Ford

Şcoala de sudură „Crişan” din Arad a pregătit specialiști pentru Ford

Odată cu începerea noului an şcolar, Şcoala de sudură „Crişan” din Arad a dat startul cursurilor de sudor electric – și nu oricum, ci pentru Ford.

„Pentru că seriozitatea şi profesionalismul a fost ceea ce a caracterizat mereu școala de sudură arădeană, firma Ford din Craiova a apelat la serviciile oferite de noi şi astfel timp de cinci zile, mai exect în perioada 13 – 17 septembrie 2021, am organizat un curs de specializare în cadrul firmei craiovene”, a declarat Ioan Marin Crișan, directorul școlii.

Oltenii au participat la cursurile de specializare şi au învăţat noile tehnologii în materie de sudură un număr de 12 sudori.

Am început acum şapte ani, cu paşi timizi, cursurile de sudor electric, dar seriozitatea şi profesionalismul de care am dat mereu dovadă ne-au adus recunoaşterea internaţională, şi aici aş aminti cele două premii câştigate la Bratislava şi Talin în cadrul unui concur organizat de Uniunea Europeană, în cadrul Premiilor pentru promovarea Intreprinderilor Europene 2016 şi 2017” la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global. Astăzi Şcoala de Sudură Crişan se bucără de prestigiu la nivel naţional, obţinut datorită serizităţii şi implicării în mod real în ceea ce înseamnă cursurile de pregătire în meseria de sudor electric, o meserie grea, dar frumoasă şi mai ales bine plătită. În data de 27 septembrie vom începe şi la Arad cursurile cu o nouă serie, cea de a XIX, unde avem înscrişi deja 13cursanţi, majoritatea tineri până în 25 de ani, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, fiindcă încet, încet tinerii se orientează spre o meserie”, a mai declarat Ioan Marin Crișan.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.