Școlile, ÎNCHISE și la TOAMNĂ!? Ce măsuri ia Ministerul Educației

Școlile, ÎNCHISE și la TOAMNĂ!? Ce măsuri ia Ministerul Educației

Ministerul Educației ia în calcul posibilitatea ca școlile să rămână închise și la toamnă din cauza epidemiei de coronavirus, caz în care cursurile se vor desfășura online.

În acest sens, Monica Anisie, ministrul Educației, a spus din septembrie nu va mai exista nici un copil din România care să nu aibă acces la tehnologie.

„Propun ca pentru la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învățarea asistată de tehnologie. În același timp Ministerul Educației va pregăti și lecții filmate. Cine le-ar putea face? Profesori voluntari avem și acum. Sperăm ca în toamnă să avem puse la punct toate lecțiile. Înregistrăm pentru toate clasele și la acele materii la care putem face lucruri interesante pentru elevi. Foarte greu am putut identifica și spații în care să filmăm. Sperăm ca din momentul în care nu vom mai avea stare de urgență să putem să ne întâlnim și să facem filmările”, a precizat ministrul Educației”, a declarat Monica Anisie.

Ceea ce privește recuperarea materiei din semestrului al doilea, nepredată în acest an, „vom revizui programa în așa fel încât să-i susținem și pe profesori, dar nici să nu-i încărcăm pe elevi”, a precizat ministrul.

Sursa: Realitatea.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.