Sâmbătă, 9 martie, petrecerea continuă. Tinerii și nu numai se pot distra în clubul Molly Malone’s alături de Dj Kidu. Este „Weekend Women’s Free Entry”, deci doamnele și domnișoarele nu vor plăti intrare.

Un altfel de party se anunță și în Club Flex tot sâmbătă, unde arădenii se vor distra împreună cu Cătălin Lăpușcă pe muzică retro.

Ziua femeii este un excelent prilej de celebrare, iar doamnele și domnișoarele apreciază întotdeauna un spectacol bun, chiar și puțin obraznic. De aceea, Mantua Lounge Club Arad prezintă, în acest sfârșit de săptămână – sâmbătă 9 martie 2019 – o seară plină de adrenalină marca Cornel Păsat și invitații internaționali Flamingo Boys.

Spectacolul este unul tematic, cu amprenta „009”, artiștii talentati de la Flamingo Boys vor executa o coregrafie aparte, spre răsfățul și încântarea doamnelor și domișoarelor prezente. Sub coordonarea celebrului performer, Cornel Păsat, băieții promit o seară  electrizantă în spatele ușilor închise, spectacolul fiind în exclusivitate adresat reprezentantelor sexului frumos, care vor fi răsfățate cu delicioase cocktailuri și un spectacol ca în filme, cu suspans, eleganță și puțină îndrăzneală, promit organizatorii.

Cei care doresc să ia un cadou mai deosebit și sunt în pană de idei, pot vizita Târgul de Mărțișor din Atrium Mall, care este deschis până în data de 10 martie. Aici vor găsi bijuterii handmade, aranjamente florale și multe alte lucruri frumoase.