Se anunță ZGOMOT MARE la PASAJE: Un ministru al PSD, printre claxoanele PNL. Că așa-i la noi!

Se anunță ZGOMOT MARE la PASAJE: Un ministru al PSD, printre claxoanele PNL. Că așa-i la noi!

Pasajele nefinalizate de pe centura Aradului continuă să fie motiv de dispută politicianistă între PNL (ex PDL) și PSD.

Aflând că astăzi, la Arad, sosește ministrul Transporturilor pentru o scurtă vizită la pasaje, Geanina Pistru, vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Arad, face apel la toți șoferii care trec prin zonă „să claxoneze în semn de protest față de tăierea fondurilor pentru acest proiect”.

„Mâine vine la Arad ministrul Transporturilor să vadă stadiul execrabil în care au ajuns pasajele lăsate de izbelişte de către PSD. O mulțime de miniştri PSD au venit la Arad din 2012 până acum să vadă cum arată un proiect distrus de propriul lor guvern, fără să mişte un deget. Aşa că mâine între orele 10:20-10:40 rog toți şoferii şi transportatorii care circulă în zona pasajelor să claxoneze în semn de protest față de tăierea fondurilor pentru acest proiect. PSD ne minte pe toți din 2012 că definitivează pasajele, este momentul să îi tragem, din nou, la răspundere!”, este apelul pe care Geanina Pistru l-a făcut pe o rețea de socializare.

Un răspuns la apelul Geaninei Pistru nu s-a lăsat prea mult așteptat. „Rușinică!”, i-a transmis Lăcrămioara Miclea, însoțind postarea de o adresă oficială:

Rămâne de văzut cum vor (re)acționa astăzi cele două părți beligerante!

  1. nu trebue sa-i mai lasam sa ne minta .ne-au mintit 5 ani si ajunge.

    Raspunde
  2. Straini care revin in tara dupa citiva ani si vad pasajele ,rid de noi.Suntem rusinea europei cu infrastructura promisa de psd .

    Raspunde
  3. finantarea la pasaje a fost oprita pe vremea guvernului Ungureanu (MRU) pt neregulile descoperite. apoi PSD nu fost in stare de nimic. nici tehnocratii lui Ciolos. rusine deci intregii clase politice!!

    Raspunde
  4. prin finalizarea pasajelor castiga toti se face fluidizarea circulatiei, se evita accidentele, creste graficul in circulatie respectiv volumul marfurilor si implicit mai multi bani la bugetul statului

    Raspunde
  5. ,,Claxonica,, mare luptătoare pentru pasaje!Hârâială permanentă între două partide conduse slab de către niște ,,domni,, care nu fac nimic pentru Arad.Si dăi…si luptă….Ce-ar fi să-i claxonăm și noi alegătorii din Arad Poate o vor lua la fugă.Ne-am săturat de poveștile lor pe care le auzim de ani buni.Cea ce contează este apetisantul ciolan după care aleargă toți politicienii.

    Raspunde
  6. Ar fi interesant sa vedem panoul cu datele de la inceputul lucrarii sa vedem in vremea carei guvernari trebuia terminata lucrarea.Giani stiee!

    Raspunde
  7. se stie clar , inglusiv fifor a recunoscut ca nefinalizarea pasajelor este vina psd

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.