Se doreşte DESFIINŢAREA Filarmonicii de Stat Arad!? Muzicienii au protestat pe treptele instituţiei (GALERIE FOTO + VIDEO)

Se doreşte DESFIINŢAREA Filarmonicii de Stat Arad!? Muzicienii au protestat pe treptele instituţiei (GALERIE FOTO + VIDEO)

Situaţia dramatică a Filarmonicii de Stat Arad, tolerată – dacă nu chiar încurajată! – din biroul nr. 1 al Primăriei Municipiului Arad, i-a adus pe angajaţi în pragul disperării.

Confruntaţi cu abuzurile de tot felul la care, spun ei, au fost supuşi din partea directorului Alin Văcean, muzicienii au ieşit să-şi strige durerea în stradă, pe treptele instituţiei. Li s-au alăturat câţiva melomani, sătui şi ei de conflictul care şi-a pus amprenta pe activitatea instituţiei, care are orchestra „decimată”.

Trebuie spus că, potrivit informaţiilor noastre, la vârful administraţiei publice din Arad s-ar dori desfiinţarea Filarmonicii de Stat. Este şi motivul pentru care directorul Alin Văcean e menţinut în funcţie, ca o garanţie a faptului că scandalul va continua în sânul instituţiei. Lucru care, nu-i aşa?, le convine de minune celor care doresc să-i pună cruce. Filarmonicii, desigur, nu lui Văcean!

Video: Călin Bibe

  1. da’ nu il da nimeni afara pe vacean? cat mai trebuie suportat???

    Raspunde
  2. de fapt trebuie dat afara Falca din oras !! indivizi ca si Vacean ar fi nevoiti apoi sa fuga ca sa scape de linsaj!

    Raspunde
  3. Un primar care nu stie ce inseamna arta,fie ea muzica,teatru,pictura!Are doar cultul banilor!!!!

    Raspunde
  4. Gresit sloganul cu ” Jos Vacean”. El e doar o marioneta in mana lui Falca. de ce nu strigati ” Jos Falca”. E adevarat, doreste schimbarea statutului Filarmonicii, nu propriu zis desfiintarea. Adica artistii si personalul auxiliar sa fie platiti prin conventii, functie de concertele date. Asa scapa de subventionare! Are nevoie de bani pt. a acoperi gaurile pricinuite de prostele lucrari de canalizare efectuate de catre firmele de casa> La DNA Timis sunt dosare care incap intr-o dubita!

    Raspunde
  5. scuze:proastele lucrari

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.