Se încheie NOILE CONTRACTE pentru CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ. Ce TREBUIE SĂ ŞTIŢI înainte de a le semna

Se încheie NOILE CONTRACTE pentru CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ. Ce TREBUIE SĂ ŞTIŢI înainte de a le semna

La Arad are loc în această perioadă încheierea noilor contracte de furnizare a agentului termic şi apei calde menajere furnizate de CET H Arad, informează conducerea Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative (ULAL Arad). „Aceste contracte, încheiate în baza Ordinului ANRSC nr. 483/2008, conţin atât prevederile contractului cadru, cât şi unele suplimentare acceptate de comun acord în cadrul negocierilor dintre CET H şi ULAL, prevederi necesare pentru asociaţiile de proprietari. Exemplificăm doar câteva dintre prevederile importante ale noului contract, favorabile asociaţiilor. Astfel, condiţiile de livrare a apei calde menajere sunt superioare ca parametri, vechiului contract. Temperatura de livrare a apei calde la consumator va fi cuprinsă între 55 şi 60 C. Se prevăd modalităţile de facturare ale utilităţilor furnizate pe perioada nefuncţionării contoarelor, a anunţării schimbării tarifelor la facturare cât şi elementele de calcul minime utilizate la facturare”, a declarat Vasile Arion, vicepreşedintele ULAL Arad. Pentru încheierea noilor contracte, asociaţiile de proprietari trebuie să prezinte copii după o serie de documente, între care şi actul legal de înfiinţare (constituire). „ULAL a venit în sprijinul asociaţiilor, documentând furnizorul variantele legale în care s-au putut înfiinţa asociaţiile la timpul respectiv. Cu această ocazie se vor actualiza datele tehnice ale instalaţiilor termice, dar şi cele ale organelor conducătoare şi administrative ale asociaţiilor în relaţia cu furnizorul. Rămâne ca asociaţiile, prin organele ei reprezentative, după încheierea contractelor, să urmărească modul de execuţie a prevederilor contractuale în dublu sens şi să ia măsuri pentru respectarea acestora”, a mai precizat Vasile Arion.

 1. ati batutu palma cu hotii de la CET domnilor de la ULALA?? Inregistrarea apei reci care curge pana se incalzeste apa calda de ce nu ati reglementat-o? sau faptul ca acele contoare sunt puse in partea superioara a caloriferelor_? ne-am saturat de atat hotie!

  Raspunde
 2. Sunteti niste hotiii bv anca

  Raspunde
 3. banditilor,faceti jocurile primariei si cet_ului ca intotdeauna. Servicii proaste ,bani multi.

  Raspunde
 4. Nea Arioane, dar despre acea ineptie in care printr-un pix s-au transferat tevile de alimentare in proprietatea asociatiilor de la punctul de bransare aflat in pivnita asociatiei unde este contorul la bransamentul stradal care se afla la multe blocuri la zeci de metri.Iar cand acestea se sparg trec in raspunderea asociatiei de a le schimba pe banii lor. S-au transferat ca asa a vrut CET. Tevi multe dintre ele neizolate, vechi de zeci de ani, ruginite care dau sa se sparg in orice moment.
  Unde ati fost cand s-a bagat in contract treaba asta.
  De fapt ce sa ne asteptam de la voi…ziua trece leafa merge…din cotizatii.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.