Se ÎNGROAŞĂ GLUMA! Cine a făcut pasul spre ALDE (FOTO)

Se ÎNGROAŞĂ GLUMA! Cine a făcut pasul spre ALDE (FOTO)

Conducerea ALDE Arad a prezentat, într-o conferinţă de presă, ultimele „achiziţii” ale filialei judeţene a liberal-democraţilor în mandatul Pistru.

Astfel, pe lângă colaboratori mai vechi de-ai lui Eusebiu Pistru din PNL şi chiar PDL, în ALDE s-a înscris omul de afaceri Vasile Pacşa şi medicul Alexandru Oancea, cadru universitar. La toate acestea se adaudă instalarea lui Ion Şcheau în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a partidului. Întâmplător sau nu, în sală s-a aflat şi Dan Cancel, binecunoscut arădenilor.

Nou-veniţii au explicat de ce au ales ALDE şi ce-şi doresc să facă pe mai departe, susţinând ideea deputatului Eusebiu Pistru a de face din organizaţie cel mai puternic partid de dreapta din Arad.

Din postura de preşedinte interimar la municipiu, Ion Şcheau a reiterat faptul că ALDE îşi va deschide filiale în toate cartierele Aradului, pentru a-şi menţine aproape membrii şi simpatizanţii.

Loading...
 1. fara Ciupe e un fîs!! :)))))

  Raspunde
 2. Daca in conducere se implica Purcaru o sa patiti ca si Calimente ! Acest individ numit Purcaru stie sa se impuna prin interpusi !

  Raspunde
 3. Atentie Pistrule ! lingaii si prefacutii sunt primii care vin sa se gudure la noul sef , tot ei vor fi primii care te vor trada , ATENTIE marita !!!

  Raspunde
 4. TOTI cei amintiti sunt niste nulitati , niste expirati si sunt toxici pentru ARAD.

  Raspunde
 5. Cimitirul elefanților 🙂

  Raspunde
 6. Incredibil , revoltator ! sa il inlocuiesti pe Trifon cu Scheau zis Tutungiu e prea mult , in semn de revolta imi dau demisia !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.