Se întâmplă CHIAR ACUM! Poliţia a descins la un SUPERMARKET din Arad

Se întâmplă CHIAR ACUM! Poliţia a descins la un SUPERMARKET din Arad

Poliţiştii au descins astăzi, la orele prânzului, la supermarketul Profi de la Boul Roşu, unde unei femei i-a fost furat bagajul.

V.C. reclamă faptul că dulapul în care cumpărătorii îşi lasă bagajele înainte de intrarea în magazin nu are chei, nu este păzit şi nici supravegheat video.

„Când am ieşit din magazin am constatat că-mi lipseşte plasa cu cumpărăturile pe care le-am făcut înainte, pentru copii, de Moş Nicolae. Nu este o valoare mare, undeva la aproximativ 100 de lei, dar erau ultimii mei bani”, spune V.C.

Femeia se vede acum în situaţia de nu le putea face, diseară, o bucurie copiilor.

Aceasta spune că reprezentanţii Profi au tratat-o cu indiferenţă iar şeful de magazin i-a întors spatele. Supărată, femeia a chemat Poliţia, ai cărei reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului pentru a lua declaraţii şi a demara cercetările la faţa locului.

Loading...
 1. Salut,

  din nou o stire eronata,vb cu Politia sau magazinul ,s-au facut vizionari pe camere de filmat si s-a vazut hotul….

  Raspunde
  • Ce sa vazut maiii?
   Care camera bate pe dulapuri si intrarea in magazin? Iti spun eu nici una. Intot deauna aveam emori cant mergeam acolo cu un bagaj strain. Sunteti dea dreptul jalnici. Si apropo paza se realizeaza pe preventie nu pe constatare.

   Raspunde
  • am vorbit si cu politia si camere de filmat nu au acolo ati spun eu sigur ca eu am patit ieri si m-i s-a spus clar ca nu au camere , asa ca daca nu stii sigur nu mai vorbii in necunostinta de cauza

   Raspunde
 2. da! cam așa se întâmplă la Profi!

  Raspunde
 3. mergeti la magazin si o sa va spuna ,vi-au gasit hotul se vede pe filmari sunt o gramada de camere in magazin numai ca nu ati mai avut rabdare sa verifice paza.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.