SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Credincioşii SE ÎNCHINĂ la OASE DE ANIMALE!

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Credincioşii SE ÎNCHINĂ la OASE DE ANIMALE!

Credincioşii care au călcat pragul unei mănăstiri din România s-au rugat ani buni la oase de porci şi oi, în locul moaştelor Sfinţilor Epictet şi Astion.

S-a întâmplat la mănăstirea Celic Dere, din judeţul Tulcea, acolo unde, iniţial, au fost aduse oasele sfinţilor împreună cu cele ale animalelor, aşa cum fuseseră dezgropate. Ulterior, oasele sfinţilor au fost trimise la Arhiepiscopia Tomisului, în mănăstire rămând doar cele ale animalelor, la care credincioşii şi numeroşii turişti care au vizitat mănăstuirea s-au rugat ani de zile, fără să ştie că sunt rămăşiţele unor dobitoace.

Acum, autorităţile religioase şi-au recunoscut greşeala şi au decis să îngroape oasele „animalelor sfinte” în cimitirul mănăstirii.

  1. Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: pop_horia88@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.