Se întâmplă la Arad: A plecat și a lăsat MII DE LEI în bancomat. Cum și-a RECUPERAT banii

Se întâmplă la Arad: A plecat și a lăsat MII DE LEI în bancomat. Cum și-a RECUPERAT banii

Un arădean a uitat 5900 de lei într-un bancomat, dar banii au fost recuperați cu ajutorul unui jandarm.

„Bărbatul se afla în fața unui bancomat și, vizibil depășit de tehnologie, a apăsat pe butoane crezând că a dat comanda de vizualizare fonduri. Convins că operațiunea s-a finalizat a plecat fără să conștientizeze că de fapt bancomatul pregătea suma «solicitată»”, transmite Jandarmeria.

În apropiere se găsea un jandarm aflat în timpul liber, care aștepta să-i vină rândul pentru a efectua operațiuni la același aparat bancar. Văzând bancomatul liber, jandarmul s-a apropiat, însă nu a putut face nici o operațiune: Aparatul scotea acel sunet specific de eliberare a fondurilor solicitate. Imediat, fanta s-a deschis scoțând la iveală o sumă mare de bani. Jandarmul a înțeles imediat ce s-a întâmplat și a început să-l caute cu privirea pe cel care folosise aparatul înaintea sa, însă nu l-a mai văzut. A luat banii din bancomat și a intrat în sediul băncii, unde i-a predat unui angajat pe bază de proces verbal, povestește căpitanul Daniel Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

„La ieșire din societatea bancară l-a întâlnit pe septuagenar, care venea într-un suflet către bancă, probabil conștientizând ce s-a întâmplat. Jandarmul l-a liniștit, spunându-i că banii sunt în siguranță, îi poate recupera și i-a recomandat să fie mult mai atent pe viitor. Șansele să rămână fără bani au fost mari”, a mai spus Daniel Monoranu.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.