Se întâmplă la Arad: Un bărbat și-a bătut sora, altul concubina. Ambii au fost reținuți de polițiști

Se întâmplă la Arad: Un bărbat și-a bătut sora, altul concubina. Ambii au fost reținuți de polițiști

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru violență domestică.

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 35 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat sora, la data de 21 februarie. În aceeași zi, bărbatul a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis pe numele său, deplasându-se la locuința mamei sale, unde locuiește și sora sa.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și loviri sau alte violențe.

Un bărbat de 42 de ani, din Galșa, și-a agresta concubina, în timp ce se aflau la domiciliu. În urma loviturilor aplicate, femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

A agresat-o pe mama concubinei

Pe raza localității Ineu, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, a lovit-o pe mama concubinei sale, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, acesta fiind cercetat penal.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.