Se întâmplă şi lucruri bune la Arad! Bunătăţi culinare, muzică şi relaxare la Picnic Festival (GALERIE FOTO)

Se întâmplă şi lucruri bune la Arad! Bunătăţi culinare, muzică şi relaxare la Picnic Festival (GALERIE FOTO)

Picnic Festival este un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-o atmosferă relaxantă, așa îl descriu organizatorii. Acesta are loc în cadrul Zilelor Aradului, și se desfășoară între 18-24 august, în zona de lângă noua pasarelă, pe faleza Mureșului.

Ne bucurăm că în sfârșit au început să se miște lucrurile și în orașul nostru, parcă amorțit și suprasaturat de același tip de evenimente în cadrul cărora abundă minuturile la grătar și muzica populară. Tinerii vor și altceva, iar acum au de unde alege.

După Street Food Festival și StrArad, a venit rândul acestui Picnic Festival să îi încânte pe arădeni cu mâncare inedită, precum burgeri artizanali, paella cu fructe de mare, pizza pe vatră, sushi, chipsuri de casă, clătite, băuturi și multe altele, transformându-se în locul ideal pentru gurmanzi. Însă asta nu e tot, în weekend au avut loc și concerte de jazz, r&b, pop și nu numai, iar în timpul săptămânii atmosfera a fost întreținută de DJ de la ABC.

Cei care au vizitat acest festival s-au putut relaxa pe perne comfortabile sau băncuțe în timp ce savurau mâncare delicioasă și ascultau muzică bună. Și cei mici se pot simți bine la Picnic Festival, existând o zona special amenajată pentru ei. De asemenea, organizatorii au pus la dispoziția arădenilor și o cabină foto pentru a pleca acasă cu o amintire.

Este un motiv de mândrie că există astfel de evenimente și în orașul nostru și sperăm ca în viitor să fie cât mai multe.

Pentru cei care nu au ajuns încă la Picnic Festival, o mai pot face până joi, 24 august, ultima zi a festivalului.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.