Se întâmplă și MINUNI: Șapte pacienți internați la Arad s-au VINDECAT de Covid-19

Se întâmplă și MINUNI: Șapte pacienți internați la Arad s-au VINDECAT de Covid-19

Șapte dintre pacienții internați la TBC în Grădiște au fost externați din spital după ce au primit rezultate negative la cele două testări consecutive Covid-19, fiind considerați vindecați, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Spuneam sâmbătă că este prematur să vorbim despre pacienți vindecați la Arad deoarece noi am internat pacienți confirmați cu Covid-19 abia din data de 25 martie. Iată că astăzi, ne bucurăm cu toții să anunțăm că avem pacienți vindecați la Arad. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și încredere!”, a declarat conf. univ. dr. Gheorghe Nini, medic coordonator al Secției Boli Infecțioase Adulți – COVID-19 (spitalul din Grădiște).

La rândul său, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, le-a transmis un mesaj de susținere medicilor care luptă în prima linie cu noul coronavirus: „Recunoștința și respectele mele corpului medical care a muncit pentru însănătoșirea acestor pacienți. În toată această perioadă, extrem de grea pentru întreaga țară, externarea primilor pacienți este o rază de speranță care în perioada următoare va deveni o certitudine: la Arad se vindecă pacienții Covid-19! Le mulțumesc tuturor celor care fac posibilă această performanță medicală și le doresc multă sănătate și putere de muncă”.

Spitalul Județean a mai informat că imobilul din strada Ștefan Cicio Pop în care funcționa Secția de Boli Infecțioase Adulți a devenit, de astăzi, secție suport COVID-19. Acest lucru înseamnă că pacienții cu suspiciune de COVID-19 vor fi internați aici până la sosirea rezultatelor testării.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.