În drum spre casă a găsit, lângă o clădire, o CUTIE CIUDATĂ cu UN BEBELUȘ ABANDONAT în ea. L-a luat acasă, iar SOȚIA lui a DESCOPERIT un ADEVĂR ȘOCANT

În drum spre casă a găsit, lângă o clădire, o CUTIE CIUDATĂ cu UN BEBELUȘ ABANDONAT în ea. L-a luat acasă, iar SOȚIA lui a DESCOPERIT un ADEVĂR ȘOCANT

Doi tineri din Statele Unite au fost puși de destin în fața unei mari provocări. Ronnie Stewart și soția sa, Krystal au împreună 3 copii minunați.

Într-o zi, când Ronnie se întorcea spre casă prin Pasco County, Florida (SUA) a observat ceva ciudat lângă o clădire. A tras imediat pe dreapta și s-a apropiat de cutia suspectă. Când s-a uitat înăuntru, a descoperit doi bebeluși stând unul lângă celălalt, înfășurați doar în scutece.

Bărbatul, care este pastor în Florida a luat copilașii și i-a dus acasă. De cum s-a uitat la ei, soția sa și-a dat seama că-i mai văzuse pe micuții frățiori. Ba mai mult, atât ea, cât și soțul ei îi cunoșteau foarte bine și pe părinții bebelușilor.

Aceștia trăiesc pe străzi și mergeau adesea la adăpostul unde cei doi lucrează ca voluntari, ca să ceară de mâncare.

Pastorul şi soţia sa au considerat că nu e drept ca bebelușii să sufere pe străzi și i-au convins pe părinți să nu-i abandoneze, promițându-le că îi vor ajuta cu haine și mâncare pentru micuți.

Ronnie și Krystal aveau deja 3 copii și erau încântați să mai aibă în grijă de încă doi.

După o perioadă, însă, tatăl băieților a venit la pastor și la soția sa și i-a rugat să-i adopte copiii. Aceștia au acceptat imediat, astfel că acum familia lor numără 7 membri.

pastore sotie copilasi

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.